Turunckafam Kızlar kreşte öğretmenlik dışında çalışan varmı . Bilgi işlem olur kreş temizliği olur yada başka vasifla . Kızımı kreşe yazdırdım aynı kurumda iş buldum ama biraz stresliyim ağustosta başlıyoruz. Tecrübesi olan paylaşabilir mi zorluğu kolaylığı.
Noname21 Turunckafam ya ben çok istiyorum bunu kozımın çalıştığı okulda revir olabilir mesela Gözümün önünde olsun diye
Bebegim3535 Turunckafam ben ilkokulda memurum kızımda 2 sene aynı okulda anasınıfına geldi. Bu senede 1. Sınıfa başlayacak. Önemli olan dengeyi kurmak. Ben asla ders saatlerinde derse girmiyordum. Yemek saatlerinde görünmüyordum. O da kuralları biliyordu dersten çıkıp asla yanıma gelmedi. O dersteyken tüm ilişkimiz bitiyordu yani
Turunckafam Noname21 başka bir seçenek olmadığı için kızımı alan götüren böyle bir iş buldum canım yıl boyunca hastalığı yada bişey olduğunda al çocuğunu git derler diyede tabiki . İstanbul’da kimsem yok çünkü . Aslında sende bulabilirsin sorup araştırmak lazım 🌸
Turunckafam Bebegim3535 teşekkür ederim 🥰 aslında bende ilk görüşmede kızına yemek yedirebioirsin görebilirsin dendi ama istemedim sabah 9 akşam ⅚ ya kadar görmemesi oryantasyondan sonra daha iyi dedim. Bakalım baslicaz bu hafta ama çok stresliyim n’olacak diye diye 🙈
Turunckafam Noname21 yani şuanlik onu konusmadim tam olarak ama çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için kreşte veli karsilama kahve servisi gibi işi kabul ettiğimi kendi işimi yapmadigimi baya konuştuk müdür hanımla 😥sırf bu nedenle bu işi seçtimi konustik yani kendi işimi yapsam izin alamazdim git al bırak falan ama zaman gostericek tabiki 🙏🏻