MihrimahVeYunusEmre Kızlar doktor akşam görecek sonucu ufakta olsa bilgi edinmek için size sormak istedim aşağıdaki ultrasondan anlayan varsa yazsın lütfen
Sksjsjjsks MihrimahVeYunusEmre karında asit bırıkmesı var ama neyden kaynaklı olduğunu doktor daha iyi bilir canım öyle anladım ben çok geçmiş olsun
aslialpp MihrimahVeYunusEmre yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun anlayan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur
MihrimahVeYunusEmre aslialpp Merhaba , iki bağırsak arasında enfeksiyon sıvısı birikmiş çok hasta bu çocuk baya zor atlatacak dedi sabah akşam gidip gelip serum takılıyoruz yarından sonra yatış yapabiliriz. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
aslialpp MihrimahVeYunusEmre Allah yar ve yardımcınız olsun size çok dua ettim instagramda hastalanmayan çocuk sayfasını da takip edin bağırsak sağlığı hakkında dediklerini yapmaya çalışın çok fayda gören duaa eden var . Şiddetle tavsiye ederim hiç ihmal etmeyin olur mu iyi olun geçmiş olsun tekrardan
MihrimahVeYunusEmre aslialpp çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun 🤲 hemen bakayım çok sağolun