nilazra123 Kızlar bebeğim 5ay2 günlük ek gıdaya başladık, ancak su ne kadar vermeliyim birde suyu nasıl vericem biberonla vermeyin diyorlar
annevekizii nilazra123 içebildiği kadar vermiştim ben zaten içebildiği 3-4 çay kaşığını geçmiyordu. Biberonla vermiştim, 6 aylık olunca avent suluk aldım onunla veriyorum
umranacar nilazra123 bebedor’un alıştırma bardağını almıştım bende akıtma yapmıyor tavsiye ederim civilden aldım
Nikita nilazra123 benim kızım 4 aylıktan başlamıştı bardağıma heves etmeye. Ben bol bardağımı ağzına götürüyordum. 6 aylık olunca da bardaktan su vermeye başladım. Oldu olalı biberonu ağzına sokmadı zaten. Bardakla çok güzel su içiyor. İnanamazsınız. Yetişkin gibi. Hatta pet şişeden de içiyor. Yanımıza suluk falan taşıma derdimiz yok. Marketten alıp içiriyoruz. Tavsiye ederim. Büyük rahatlık. Cesaretiniz varsa ve bebeğinizin hevesi varsa uygulayın derim
Semaaa39 nilazra123 tam 6 aylıkken ek gıdaya baslamıstık. Munchkın pipetliyi kendi içmeye baslamıstı. Su içmeyi çok seviyor bebeğim. Ozamanlar hep teklif ediyordum su için
Rengarenk52 nilazra123 tabiki vereceksin normal bardağa koy biberona koy ver ama asla çeşme suyu verme hazır sulardan ver
nilazra123 Rengarenk52 yok hazır su kendim çeşme suyuyla yemek çay bile yapmıyorum hatta cam damacana kullanıyorum çok takıntılıyım ve bebeğime kaynatıyorum mamayı öyle yapıyorum ancak biberon diş sağlığını bozuyor su vermeyin dediler bardaktan vermeyede korktum açıkçası boğulur diye