doga1 Ek gıdaya başladım tadimlardayim patates ve yoğurt verdm sonra havuç verdim üç gün kuralı ile fakat havuçlar resmen nasıl yedirdysem öyle çıktı kakasinda alerji belirtisi değildir dimi böyle olması yada sindiremiyor mu acaba başına gelen var mı
aura_meselesi_bu_sekerim doga1 hayır değil sindirim sistemi daha yeni yeni geliştiği için o şekilde Zaten ek gıdaya da o yüzden tadimlarla ve küçük ölçülerle baslanir.
Aslan2103 doga1 bizimki misir yediginde tane tane kakasindan cikiyor 😅 muz yedigindede iplik gibi siyah siyah seyler gorceksin korma canim
asoaseasi Aslan2103 merhabalar benimde iki gündür kaka rengi sarı ama içinde küçücük küçücük siyah şeyler var Muz yedi sonra patates sonra brokoli Birazcık hevesli verdim bir yk fazla korktum açıkçası
Nikita asoaseasi hiçbir şey olmaz. Devam et. Şimdi yiyorken yesin. Sonra sendromdu, bireysellikti yemeyi bırakıyorlar zaten
asoaseasi Nikita teşekkür ederim bu sabah ki normaldi zaten yine de sizlere danışayım dedim. Zaten beslenme reddi yaşadık henüz bitmiş de değil birde o gelecek desenize 😔