bilememolabilir Bende çok merak ediyorum. Şuan 5 ay 24 gunluguz destekli oturuyoruz kucagımzda felan ama kendini çok öne eğiyor hani diyorum şurda birkaç gun sonra ek gidaya baslicaz nasil oturtucam sandalyesine felan.
yusraa10 bilememolabilir aslında mama sandalyesinde kemer oluyor başlayabilirsiniz ama arkaya atarsa başı çarpar onun içinde minder falan kullanabilirsiniz 🌺🌺
bilememolabilir yusraa10 siparis vermistim gelince denicem bakalım. Alıştırmalarla oturmaya baslar yavastan insallah
atlasmommm yusraa10 canım 3. Ayında doktor hersey yolunda kucağınızda hafif hafif oturtun dedi biz de ondan sonra destekli oturttuk hep
yusraa10 Lolik ya benim bebe çok erken oturmaya başladı ya bir sorun olmaz inşallah bir haftadır oturuyor sürekli doktora gidince soracam ama gitmedik daha
yusraa10 bilememolabilir inşallah benim bebem 3 aylık doğmadan önce Hediye olarak almıştı arkadaşım sandalyesini😂
Sevvl yusraa10 benım bi kızım hep digerınden gerıydi ikizi 6 o 11 de oturdu, 11 ay digerı 14 ayda o yürüdü ama suan 16 ay 11 günlükler o kadar gectı ki ikizini dili bir açıldı bıdı bıdı konuşuyor
Sevvl seymaozy oturuyordu canım dik bir şekilde kafa tutmada vs sorun yoktu emekleme pozısyonundan kendısı oturma pozisyonuna gecemıyordu