printhelloworld Eylul301023 soğan patates havuç bezelye ve tavuktan yemek yapıp sonra blend ediyordum keşkek kıvamında oluyordu belki tavuğu yemekte zorlanır bezelyeler boğazına kaçabilir diye bu şekilde yapıyordum
printhelloworld Eylul301023 bu arada tavuğun organik olmasına dikkat edin piyasada hormonsuz tavuk neredeyse kalmadı organik tavuk da biraz geç pişer aklınızda bulunsun
cokbilmismom Eylul301023 organik hormonsuz tavuk nereden aldınız. Genelde but şeklinde haşlayıp eline veriyorlar en rahat öyle yer tadına bakar zaten tamamen yemesini beklemeyin
Eylul301023 pasaklisinkukuli ya haşlama belki beğenmez dedim tatsız ya böyle bir şeylerle karıştırıp yapsam yemek gibi
Eylul301023 printhelloworld Migros taze direktten aldım üstteki amblemleri öylesine basilamiyormus yani kandirmaca olmazmış inşallah öyledir herkeste oradan alıyor
printhelloworld Eylul301023 green village ya da orvital alıyorum ben de organik oluyor dediğiniz gibi migros ve file marketlerde var ben genelde fileden alıyorum
Eylul301023 printhelloworld evet bende Migros taze direktten aldım köylüm markası çok güzel resmen sapsarı normal market tavuguyla alakası yok
ArvenMom Eylul301023 haşlama pirinç havuç koyuyorum biraz himalaya tuzu katıyorum çok tuzlu olmaması için o kadar severek yiyiyor ki anlatamam bazen de soğan sarımsakta ekliyorum çok azda patates
Eylul301023 ArvenMom bende öyle havuç patates şehriye soğan falan karistiracagim çok teşekkürler 🙂 sonra çatalla mi ediyorsunuz yoksa blender mi kullaniyorsunuz acaba
ArvenMom Eylul301023 yok ezmiyorum canım ben 14 aylık benimkisi eliyle yiyiyor küp küp doğruyuyorum 😂😂😂😂 ben çok fazla püre halinde vermedim katıya geçmekte zorlanır diye hafif ezip veriyordum tamamen püre yapmıyordum
Eylul301023 ArvenMom ya o zaman iyi benim 9 aylık nasıl yapsam ki acaba pütürlü falan yediriyorum geçen tavuk yapmıştım kendime çok istedi içinden bir parça koparıp verdim öyle yiyor ezsem mi çatalla blender mi yapsam 😂
ArvenMom Eylul301023 minik minik koparabilirsin tavukları didikleyip çok küçük hale getirip hem rahat yer hem boğazına takılmaz
ArvenMom Eylul301023 havucu falan da var ezebilirsin çok püre yapmazsın sonrasında senin için sıkıntı olmasın bazı çocuklar bu sefer katıyı istemiyor alışınca