Timurmom Merhaba hanımlar bebeğim neredeyse 5 aylık olacak. Bu zamana kadar emzirmede sıkıntı yaşamadım. Ama şimdi her emdiğinde iki çekiyor sonra ağlıyor bide ıııı yapıyor. Tekrar emmek istiyor yine aynı nesi var anlamadım. Aynı durumu yaşayan oldumu
Timurmom Timurmom Yani meme reddi desem değil. Çünki emmek istiyor ama bi 10 15 kere ağzına alıp bırakıyor kendini geriyor ııı diyor hep sonra ememeyince ağlıyor
Lunaaaaa Timurmom sütünün tazyikli geliyor olabilir, benimde öyle olmuştu kısa bi dönem, emzirmeden önce bi kaç kez boş sıkıp öyle deneyin
Timurmom Lunaaaaa sütüm tazikli değil belki dişlerden dolayı olabilir diye düşünüyorum. Son zamanlarda çok huzursuzlaştı😢
nnoktaa Timurmom pozisyonundan memnun olmayabilir süt tazyikli geliyor olabilir. Oğlum o şekil ağladığında sırtından destekle oturtuyorum biraz sırtını sıvazlıyorum ağızdan gazı varsa atıyor sonra tekrar emziriyorum. Bazen de sıcak çok rahatsız ettiği için başına saçına hafifçe serinlik vermesi maksadıyla üflüyorum.
MoonCrystal Timurmom 4. Ay atağında iştahsızlık ,beslenmeyi reddetme ,uykuya direnme çok oluyor malesef . O an zorlamayın bir süre sonra tekrar teklif edin. Sağı reddettiyse solu teklif edin benim bebeğimde yaptı bazen sağ sol seçimi yapıyordu ne fark varsa 😁