Aysahmet Bebegim 3aylık hep emdik bu zamana kadar kısa kısa emip bırakıyordu bende doymuyor diye arada biberonla veriyordum şimdi memeye yaklaştıgında aglama kırızlerine giriyor kandırarak veriyorum bi şekilde bu seferde emmeye devam ediyor çok zor durumdayım kızlar var mı böyle olan
Aminem Aysahmet bende 2 gündür kesinlikle beni emmiyo biberonu da krizlerle zorla veriyorm napcam bilmiyorm nasıl zorla emziriyonuz herşeyi denedm ama yok 2 gün dür
Aysahmet Aminem önce emzigi veriyorum agzına mememe dogru yaklaştırıyorum sonra emzigi çıkartıp mememi veriyorum öyle emiyor
Zeynepomer Meme reddi yaşıyorsunuz anlaşılan, ben de yaşadım bir süre sonra geçiyor yeter ki siz emzirmeye devam edin. Özellikle uyutup memenizi verin. Uyanınca da verin o zaman da alıyorlar ama uyanıkken çok ağlıyorlar emin olun geçiyor. Pes etmek yok!
Zeynepomer Aminem uzun veya kısa sürmesi sizin sabrınıza bağlı. Benim ki aralıklarla yaptı. Ama dediğimi unutmayın uyutun kucağınızda sonra memenizi verin hemen alıyor ve karnı da doymuş oluyor.
Aysahmet Zeynepomer şimdi kundak yapıyorum o şekilde veriyorum aglasasa mecbur agzı memeye gidiyor bide bunu deneyin
Aysahmet Zeynepomer evet uyuyuncada guzel alıyor uyanıkkende kundak yapıp alıyor eller serbestkeen kıyameti kopartıyo