1byd Bebeğime saat 10da 120cc mama verdim 11 buçukta tekrar mama istiyor 60 cc daha verdim normal mi bu kadar kısa sürede acıkması 6 buçuk aylık
ArvenMom 1byd mama miktarını arttırın demek ki 120 cc yetmiyor her bebek farklıdır ama benim kızım 7 aylıkken 180 cc yakın içiyordu
cerkezkizi59 1byd ya bende Aptamilin 30/60 /90 gibi CC lerine çok kızıyorum belki ben 45 CC mama yapcam bunu nasıl ayarliyorsunuz
cerkezkizi59 1byd bence kilosu yerindeyse vermeyin mama anca bebeği şisiryor bebekler doyduklarini bilmiyor bide zaten altı aylikmis şuan tadimlara falan baslamişsinizdir
1byd cerkezkizi59 sütüm yetmiyor maalesef ek godaya yeni başladık doyacak kadar yemiyor mecbur mama veriyorum
ArvenMom 1byd benimki de prematüre doğdu ama doymuyorsa az az mama miktarı arttırılabilir yada mamasını değiştirebilirsin
cerkezkizi59 1byd en iyi kendniz bilirsinjz bende meme maama birlikte gidiyorum yapcak bişey yok bazen diyorum mama olmasaydi bebeğim ac kalacaktı kotuluyorlar falan ama ben minnettarım napayım muhtacim