asafyusuf Bebeğim 1 hafta sonra 10 aylık olacak hala yürüteçte git gel yapamıyor normal mi ya ayakta zaten durmak istemiyor emekleme de yok
denizz42 asafyusuf yürüteç faydalı birşey değil 10 aylık bebeği neden yüretece koyuyorsunuz o zamanı geldiğinde herşeyi yapıcak zaten daha hazır olmayan bebeğinizi yüretece koymanız hiç iyi değil hatta yürüteci hiç kullanmamanız gerekiyor allah bilir ne zamandır koyuyorsunuz 🙄
3kedili2bebekli asafyusuf yurutecte ve kucakta çok vakit getiriyorsa emekleme dönme sürünme gibi şeyleri yapamaz yurutecin esas onerilmeme sebebi bu zaten emekleme ve yürümeyi geciktirir tembellik yapar
mematiii asafyusuf kullanma canım ben kullandım kızım 13 aylık yürümedi hala birde geç başlamışsın dediğin şeye
eslifo asafyusuf yürüteç kullanmak sağlıklı değil Fisher-Price Eğlen&Öğren yaş ve üzeria Göre Gelişim Eğitici Köpekçik Yürüteç (Türkçe ve İngilizce), 6 - 36 aylık, FTG10 https://app.hb.biz/yQ1SvsLbvDn8 bu şekilde yürüteçler kullanın
2bebislianne_ Bende o aylarda kullanmaya başlamıştım 13 aylıkken yürüdü yürütece niye bu kadar karşıt var anlamış değilim he tabi akşama kadar onun içinde değilse bu kadar sıkıntı yapılmaya gerek yok
zeynep865 2bebislianne_ bebek ölümlerinde ve kazalarında yütütecin oranının ne denli yüksek olduğunu biliyor musunuz?
denizse asafyusuf yürüteç bebeğin bacak kaslarının gelişmesine engel olduğu için bebekte sürünme emekleme yürümeyi geciktirecegi için kullanımı uygun değil fakat siz çok koymuyormussunuz zaten belki emekleme vs olmadan yürür bebeğiniz eltimin oğlu öyle yürüdü direk
thecamellia asafyusuf yürüteç tavsiye etmem ayrıca her bebek emeklemiyor ama emeklemesi için teşvik edebilirsiniz ayakta durmak için vs tay tay yapabilirsiniz her bebeğin gelişimi farklıdır desteklediğiniz sürece sıkıntı yok bi olumsuzluk farledersenizde doktora götürmeniz iyi olacaktır