Zmnl19 Eesmaaanur O cocugun mayali seylere alerjisi olabilir baska sutten yogurt yedirmeden once bi test yaptir derim riske atma canim
Eesmaaanur Zmnl19 mayalı şeylete alerji diye br şey hiç duymamıştım. Bir bakayım ben buna. Teşekkürler 😊
elassmom Benim kızın da yoğurt denemesi başarısız😢 7 aylık olmak üzere, günlük inek sütünden mayaladım yüzü gözü kızardı:( keçi sütü deneyeceğim ama önce bu ay test yaptırmak istiyorum ben de
Eesmaaanur elassmom yüzü gözü kızarmafı oğlumun çok Şükür o kadar olmadı yani. Testi nasl yaptıravaksınız. Nasıl oluyor
Eesmaaanur Zasya ne nimet ne de yoğurt bela. Yoğurdun bela olduğunu düşünseydim oğluma yoğurt yedirme derdinde olmazdım. Bazı kelimeler anlamları dışında ya da kinaye olsun diye kullanılabilir. Her şey gerçek anlamıyla kullanılmıyor. Kimse takmazken buna takmanız çok gereksiz olmuş bence.
Yaso25 bircaaannn keçisütü anne sütüne çok yakın dıyor doktorlar. İnek sutunden once keçi sütü tavsiye ediliyor daha hafif diye. Ben de sımdı keçi sütüyle yoğurt vermeye başladım Bı problem yaşamadık çok sukur.
Bobos Eesmaaanur inek sütüne alerjisi olabilir. Keçi sütü migros ve carrefourda var ancak bence 6 ayının dolmasını bekleyin bence. Bebişiniz de bu sürede biraz toparlasın kendini.
alpaslan_bahar24 Eesmaaanur canım migros yada Kipada var keçisütü ben daha cumartesi günü aldım cam şişede buzdolabında