alimelif Merhaba kızlar iki aylık bebeğim var çok fazla gaz sorunumuz var sab simplex damla aldık günde kaç defa kullanılıyor bilen var mı
yarenelsa alimelif 4 saat arayla 8 damla olarak kullanıyoruz biz. Kızım 2 aylık ama zaten prospektüs içinde yazıyor. Doktorunuza yine bi danışın bizim doktorumuz bu şekilde önerdi
twoche alimelif 3 tane damla kullanıyoruz doktorumuz önerdi belirtmek isterim. Sabah zinco çay kaşığıyla 15 damla sap simplex akşam bigaia 5 damla 15 damla yine sap simplex onda bile zorlanıyoruz 🥲
arzuoztrk alimelif Bebeğim 3 aylık doğduğundan beri sab kullanıyorum Doktorum günde 3 kere 10’ar damla demişti Ben günde 3 kere 15’er damla verdim Sonra rahatlatınca Günde 4 defa 10’ar damlaya düşürdüm Tabi ki doktorumun haberi vardı Ay da önemli tabi ama bebeğin kilosu ve gelişimi de çok önemli gaz damlası kullanımında
zeyneple milletsanakanalizemiolacak denemedim Bigaia kullanıyoruz çok iyi. Ama çok pahalı nurse harveys nasıl?
milletsanakanalizemiolacak zeyneple o da bizde tek başına fayda etmedi nursele beraber kullanıyorum onu
milletsanakanalizemiolacak zeyneple o bigaiadan daha ucuz o paraya iki nurse harveys alıyoruz ama bizi eczaneci kazıklamış 550 ye almıştık ilk sonra başka eczaneden 400 e aldık
zeyneple milletsanakanalizemiolacak onun fiyatı daha iyiymiş dün bizede indirimli ürünü normal fiyatından vericeklerdi dikkat etmesek.
Bsmdg Bebeğim 1 aylıkken başlamıştık doktor günde 4 kere 10 damla demişti. 2 ay olduğunda günde 4 kere 15 damla yapıcaz demişti. Ama maalesef sab simplex bizde bi işe yaramadı. İnşallah size faydası olur. Biz mommys bliss kullanmaya başladık