Feslegenkokusu Kızlar iki gündür felaket ishalim var dün serum taktırdım ama yine aynıyım. En hızlı ne keser lütfen acil fikir verin mahvoldum
lAmMelodi Feslegenkokusu Çok kötü olur ishal bende yaşadım üstüne hemoroid oldum.Patates püresi haşlanmışolsun ,muz uyu geliyor.
Umay-gmz Feslegenkokusu bir tatlı kaşığı içine türk kahvesi limon karışımı yapanlar var ancak fayda zarae düşünerek deneyebilirsniz mide probleminiz yoksa, geçmiş olsun
kuzeyardenn Feslegenkokusu eğer yiyebilirsiniz yoğurt içine çay katıp yiyin anında kesiyor en fazla 2 kere yapınca keser
Feslegenkokusu crybaby lAmMelodi emziren annelerin kullanabileceği ilaç falan biliyor musunuz bu ishali kesmek için
lAmMelodi Feslegenkokusu Türkiyede değilim ilaç ismi bilmiyorum o yüzden burda arkadaşlar yardımcı olur ama🌺Allah şifa versin🤲🏻Ben karnımı şalla bağlamıştım çünki rahatsız edici bir sıcaklık vardı.Birde uzanıyordum ayağa kalkınca tvolete daha çok gitmek istiyor insan.Ayaginizi sıcak tutun.Bol su için.
Mikisss Feslegenkokusu nar kabugu bula bilirseniz iyi olur kaynatib suyuna şeker katib içmek ishala iyi geliyor.hatta direk kesiyor
sevalg Bende çok yaşıyordum eskiden. Kola içebilirsin çok abartmadan sonuçta emziriyorsun. Bir de 1 tatlı kaşığı kadar Türk kahvesinin üstüne biraz limon sık yut. Bunlar iyi geliyordu bana. Tabi beslenmene dikkat et lifli yiyecekler tüket ve bol su iç.
tugceo92 Feslegenkokusu leblebi canım. Türk kahvesine limon sıkıp yemek. + muz + yoğurda buğday nişastası kat azıcık karıştır ye direk etki ediyor baya iyi hemde.