minikbiranne35 Kızlar bigaia damla verdi doktor bebeğim bir aylık çok gazı var çok ıkınıyor bugün sabah saatlerinde 5 damla verdim sadece hafifletti geceye doğru gene sancı başladı kayınvalidem dedi üç damla ver bişi olmaz korkarak verdim çünkü zorladı sonra şimdi bu saatlerde bidaha ver dedi 5 damla sabah oldu zaten bu kadar aralıklarla vermel iyi mi yani çocuğa zararı olur mu çok korkuyorum eski tip insanlara laf anlatmak çok zor gerçekten
Show_must_go_on minikbiranne35 Verfiğiniz şey probiyotik günde 1 defa vermelisiniz gaz sancısı için ise nurse harvesys gaz giderici damlayı önerebilirim doktorunuza danışıp onayı olduğu taktirde kullanın kızımı bir tek o sakinleştiriyordu.
birbebee minikbiranne35 emziriyorsan kimyon tohumu alıp çayını icebilirsin. Bebis için ayaklarının altına aci elma yagi surup masaj yapabilirsin bastirmadan, l love you masajini yapabilirsin bir de yüzüstü koyup yastığın üzerinde pıt pıt yapip yavaşça sivazlayabilirsin belini
crybaby minikbiranne35 doktorun dediği gibi ver bence bize çok faydası oldu günlük 5 veriyorum her sabah
kimbumadam minikbiranne35 bio gaia gaz damlası değil aslında Barsak florasını düzene sokan bir probiyotik. Kızım da tam tersi etki yaratmıştı. Gözlemleyin mutlaka Gazı ağızda yakalamaya çalışın
kaderblclr minikbiranne35 Aşırı uykusuzluk yapan bir damla lanet gelsin yani çocuğum bir aylık bir hafta kullandım karnı tok gazı yokken bile bu seferde uykusuzluktan ağlıyodu asla uykuya dalamıyodu bıraktım 3 gündür çok güzel uyuyo gazınıda öyle böyle çıkarıyoruZ
3kedili2bebekli minikbiranne35 o damlanın yanına başka bir damla da kullanmalısınız ben sapsimplexle beraber kullandım onu gunde 4 kere veriyordum mesela biogaia 1 kere 5 damla
ezgi028 Benim oğlum da çok gazlı, 1:30 aylık bebek biogaiga dan ikinci Şişeye geçtik. Yanında simplex kullaniyoruz. Kesin faydasi var denemez ama zaman zaman rahatlatiyor. Atak haftasinda falansaniz zaten gaz yaninda masum kaliyor:(
neslihanada minikbiranne35 her akşam 5 damla aynı satte birlere veriliyor gaz ilacı değil sürekli vermeyin yanında gaz damlası kullan samsimplex birde sabah öğle akşam gaz masajı yap emziriyorsan süt ürünleri tüketme sakınn karğuz kavun şeftali soğuk şeyler soğan salatalık yarma mısır vs ben süt ürünü yedimde çocum çok kötü oluyordu doktora bunu söledim oda bana süt ürününü yemememi relektaz başla bakalım rahatlıxakmı rahatladı hemen çocum relektaz laktozu sindiremeyen bebekler için kullanılıyor çok iyi geldi bize o ilaç gazımızı bitirdi diyebilirim
Y6_ minikbiranne35 günde 1 kere 5 damladır o Bn oğlumda kullandım bağırsak düzenleyici olarak kullanılır kullanmaya devam edince düzelecektir geçmiş olsun reçetenize göre kullanın