seda1654 6 ay 15 günlük olduk gece biberonu bırakamadık ek gıda gün içinde 2 öğün sebze çorbası veriyorum uyumadan öncede arının gece mamasını veriyorum ama geceleri 3.4 kere kalkıyorum biberon yapmak için acıkıyor ne yapmalıyım ne önere bilirsiniz ??
01012024 seda1654 bizimkide nerdeyse 7 aylık olacak gece hala mama veriyorum istiyor uyanıp ağlıyor direk🤭 acıkıyorlar demekki
3kedili2bebekli seda1654 arı mama vermemelisiniz gece maması denilen şey bebeği daha çok aciktirir arı mamanin içinde tatlı ürünler var rafine şeker daha çok aciktirir bir de kaç ml içiyor mama gece uyandığında
kizinaasikbiranne seda1654 1,5 yaşında gece belki 1 kere kalkarım ya da hiç kalkmam zorlamayın çocuğu ne zaman bırakacaklarını bilirler bebişler 🙈
3kedili2bebekli seda1654 onu çıkarabilirseniz 120 ml e çıkarın gece maması arı mama vermeyin zaten faydalı bir şey degil hazımsızlık yaşayıp uyanıyor da olabilir bı 15 gün sonra da gece uyandığında su verip uyutun saatlerini ayarlayıp 2 kere mama verin yeterli su içmeye kalkmayı da 15 gün içinde unutup mamaya kalkacak onu da 9. Ayda teke dusurursunuz aynı şekilde su vererek
seda1654 @01012024 evet acıkıyorlar çoğu arkadaşım biz 4.5 aylıkken bırakmıştık gece kalkmayı diyor şaşırıyorum gün içinde kakasını 3 defa yaptığı oluyor çok çabuk sindiriyor
seda1654 @3kedili2bebekli biberonu bitmeye yakın çıkarıyor kendisi ama ilk uyuduğunda denicem 120 milimi hazımsızlık 6 aya 10 gün varken oluyordu ama 15 gündür olmuyo ben biberon içtiği için yeterince gazını çıkaramadığını düşünüyorum
3kedili2bebekli seda1654 yok artık büyüdü gazini kendi halleder annesi alışkanlık bile olabilir onunki
seda1654 @3kedili2bebekli yok ben çıkartmıyorum zaten kendisi hallediyor ama zorlanıyor uyandığında ama hallediyor 😂