mervedizdar Kızlar yardım edin Halıma ağda döküldü hiçbir şekilde çıkmıyor yapışmış bildiğiniz kaynar su falan döktüm geçmiyor Aseton döktüm geçmiyor daha önceden başına gelip de bir çözüm bulan var mı ya da makineye atan oldu mu makineye atsam geçer mi??
ppzeynep mervedizdar Halıma mum dökülünce üzerine kağıt koyup ütü yapmıştım. Eriyip kağıda yapışıyordu. Ağdada da işe yarayabilir.
maviev35 mervedizdar jiletle üst kısmını alabildiğiniz kadar alın sonra eski temiz bir kumaşı halıya koyup üzerine ütü basın bunu tekrarlayın. Ütünün sıcaklığına da dikkat edin ki halı yanmasın
Yesillimon mervedizdar Kaynar su dokmeseydin keşke iyice içine işleyip yapismistir ütü de işe yaramaz tam tersi sen ütü vurdukça eriyip daha çok alana yayilir ya o şekilde kullanıcan ya da cöpe atican
Lilysa mervedizdar direkt buz uygulasaydiniz ise yarardı ancak kaynar suyla halinin daha derinlerine işlemesine ve daha çok alana yayılmasına sebep olmuşsunuz. Yikamaciya verin bence eğer kısa tüylü bir haliysa belki düzelir ama uzun tüylü shaggy tarzı bi haliysa sağlık olsun deyin bence 😊
mervedizdar maviev35 halıyı makineye atıp kuruduktan sonra işlemi yapabilir miyim Çünkü şu an banyoya koyup ıslattım
Tatlican mervedizdar Bir legen olsa ilik suyla lagene koyardin buyuk ihtimalle çözülürdü Cunku tencerede seker yakinca ilik suda çözülüyor
tarcinlikahve mervedizdar geçen gün benimde başıma geldi ağda yaparken yanlışlıkla beyaz halıya döktüm hemen ağda yağını döküp ıslak mendille de sildim ve geçti.
mervedizdar tarcinlikahve yani şu an zaten kaynar su döktüğüm için hep ıslak makineye attım sabah çalıştıracağım düşük bir ayarda Ondan sonra kurutup aynı dediğiniz işlemi yapacağım Umarım işe yarar
mervedizdar mematiii Evet dediğiniz gibi galiba kaynak su daha çok yapıştırdı ıslak iken buz denedim olmadı yağ denedim olmadı Aseton denedim olmadı hiçbir şey olmadı🤣