Kızlar benim kızım 8 aylık oldu e haliyle hareketli artık altını değiştirmek için yatağın uzurine koydum her zaman ki gibi ben dolaba yöneldim arkamdan dustunu gördüm büyük bı korku şok oldu bı de kaynana kayınbaba ile kalıyorum e haliyle onlarda şahit oldu gibi yani aile buyuklerini bilirsiniz işte hemen her harekete kızarlar bı de düşünsenize onların gözünde nasıl bir anne olduğumu neyse yani eminim bunu da yanlış anlayaar çıkacaktır da neyse kısaca demek istedigim şu kayinvalidem olsun kayınpederim olsun aynı kendi kızları gibi görüyorlar kızımı ve kaynanam aynı annesi gibi her şeye kairisiyor ben bu durumdan rahatsızlığını belirttim benim bildiklerime bile.karisiyor yani en ufak bir şeyde beni suclayacaklari için hep suçlu gibi bakacaklari sürekli soylenecekleri için diyorum neyse uzun lafın kısası kızım yataktan düştü çok korktum 🥺 Allah şükür bir seysi yok öyle çokta aglamadi ama çok korktum bir kere bile dusurmemistim bu zamana kadar ben kendimi çok sucluyorum ve kendimi affedemiyorum hata yaptım tamamen dikatsizligim yüzünden oldu onun kılına zarar gelse benim yüreğim parçalanır eşimin hiç haberi yok bunu kimseye söyleyemem dilim varmıyor bir şey olacak diye çok korkuyorum benim gibi olan anneler de var mı ? Bu süreci nasıl atlattiniz anlatin. Lütfen içim rahatlasın biraz