gizo20 Merhabalar, kızım 17 aylık olcak bi kaç gün sonra ama artık memeden kesmek istiyorum psikolojisi bozulmayan nasıl biraktirabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünki çok bagimli yemek yemez sadece meme ister..🥲
0000Bahar gizo20 bende bekleyeyim şurda 20 aylık kızım bende bıraktırmak istiyorum ama nedense korkuyor gibiyim bıraktırabilir miyim korkusu var sabır taşı varmış ondan aldım ama denemedim daha sanki kötü bişi yapıyor Muş gibi hissediyorum
Arzukayamen-25 Ben tam olarak 17 aylikken memeden kestim 1 hafta oluyor yemek yemediği icin kesmek zorunda kaldım surekli emmek istiyordu resmen bagimliydi memenin ucunu kına sürdüm ama tutmuyor tabi ki ben peçete üstüne bi jelatin çektim hem kına kokusu hemde görüntü olarak midesini bulandırdi gelip açtıkça gösterdim geri gitti gece ise çok ağladı 4 5 kez uyandı ama asla vermedim sonra unuttu bidaha da gelmedi 2 gun surdu sadece suan çok şükür geceleri çok rahat yatıyor emin olun çocuk cekmiyor unutuyor sadece ben 4 gun çektim süt dolduğu için onun da formülünü surekli ilik duş alarak ve gece yatmadan önce kalıp sabun ve ıslak bez koyup acısını dindiriyordum çok sukur oda bitti insallah size de fikir olur
Sevdasahin Arzukayamen-25 benimde göğsüm doldu 4 gün olacak sağmak istemiyorum tekrar süt üretimini çalıştırırım diye ne yaptığınızı detaylı yazar mısınız
Arzukayamen-25 Sevdasahin kesinlikle sağım yapmayın geri gelir zaten 4 günün sonunda bitmiş olması lazım bol bol soguk suyun altına koyun göğüslerinizi bide dediğim ıslak bez ve kalıp sabun parçalara bölüp göğsünüze yerleştirin üstünü ıslak bezi koyun ben oyle yaptım faydasını gördüm gerçekten