Sulee_ Bugün ilk kuafor deneyimimizdi anne kiz saçlarımızı kestirdik kiziminkinden biraz aldım anı çerçevesi diye birşey duymuştum saçı ona takip cerceve yapıyorlar öyle birsey yaparım diye aldım varmi benim gibi saklayanlar
[silindi] Sulee_ oglumunki kesilirken hic aklima gelmedi ama düşen süt dişlerini sakliyorum atmaya kiyamadim ne zorluklarla cikardi onlari ne atesler ne uykusuz geceler yasadik beraber 🥲 Ama kiziminki saklayacagim😊
Sulee_ bisenakillisinzaten aaa tüh üzüldüm ya bende kuafor supururken hemen durun durun ben biraz alıcam dedim aldım bana tuhaf baktılar ama ilk kez kesildi saçı anı olarak saklicam dedim
Sulee_ [silindi] süt dişlerimi aa ben küçükken annem komşunun çatısına attiriyordu kuşlar alicak bunları yeni dişler getirecek sana derdi 😃
Arzucln Show_must_go_on Yaa yeğenleriminkini bende saklıyorum ablamın pek ilgisini çekmiyor öyle şeyler 😊💐
[silindi] Sulee_ yaaa 🤣 bizde oglumunkini yastigin altina koyuyoruz dis perisi sana para vercek diyoruz sabah yastigini nasil sevincle aciyo afsgdj gecen 50tl koymustum peri de dilenciye sadaka verir gibi 50tl koymus anne diye geldi ama olsun agdjfk🤣
Show_must_go_on Sulee_ 2 teyze 1 halayım asla evladımdan ayırmam kızıma ne alsam hepsine benzerini alırım aşığım onlarada 🥰 2 tanesi büyük ve kızımın en iyi arkadaşları olsular tam hayalimdeki gibi inşallah hayat boyu bağlılıkları sürer 🙏🏻🙏🏻
deleted20517 Sulee_ 8 aylıktı kızımın saçlarını kestim şuan 2 yaşında hala saklıyorum ve saklamaya devam edecem 🤤
LezizeNine Sulee_ büyük oğlumun saçları çok uzundu kuyruk yapıp o kuyruğu kestim saklıyorum ama küçük oğlum şu an 3 aylık neredeyse kel gibi neresini kesicem bilmiyorum 🤣
Sulee_ LezizeNine uzayınca kesersiniz artık benim kızımda 1 yaşına kadar keldi iki tana anten gibi teli vardi sonradan çoğaldı uzadı😃😃
Sulee_ Show_must_go_on maşallah inşallah ne güzel en iyi kuzenler anlaşıyor benim kızımda bütün güzel kuzenleriyle oynuyor 😃