Tomris-Hatun Kizlar birini sikyet edecegim ve bu kişi ailemden yasal bı durum işlemiyor bunu kaldirmiyorum sorum şu ihbarda bulunduğumda o kişiye kimlik bilgilerim aşina edilirmi ihbarı benim yaptığıma dair bunu öğrenebilir mi ?
lohusaserbeti Tomris-Hatun kurumları şikayet ettiğinizde açık kimliğiniz gözüküyor ama aileden birisi nasıl olur bilmiyorum
Tomris-Hatun Rengarenk52 kim şikayet etmiş diye arastirsada bulmaz dimi kendisi öz teyzem olacak cnku 🌝
Rengarenk52 Tomris-Hatun gizlilik hakkın var polis savcı avukat bu bilgileri vermez Ayşe Fatma şikayet etti diye
tineanigra Tomris-Hatun öğrenemezler kimin şikayet ettiğini bizim siteden biri havuzu şikayet etti haftalardır herkes peşine düştü kim diye araya adam da sokuldu ama öğrenilemedi
asrinhatasi Tomris-Hatun yanlış bilmiyorsam ihbarın asılsız çıkarsa kimliğini öğrenme hakları oluyor. Ablamın öğretmen arkadaşına bir veli cimere fetöcü diye ihbarda bulunmuştu zamanında 15 Temmuz’un hemen sonrasında. 1 ay uzaklaştırma aldı. İddialar asılsız çıkınca veliye iftira davası açmıştı. Ama ihbarının aslı varsa saklıyorlar.