Kızlar kızıma ne olduysa 5 ay 15 günlükken bi anda oldu.
Normalde 20.00/20.30 en geç 21.00 da gece uykusuna geçer sabahta 08.00/08.30 gibi uyanırdı tabi gece bir kaç kez kalkardı. Ne olduysa 5.5 aylık olduk bir anda gece uykusuna direnmeye başladı önce 22.00’ı buldu uyuması sonra 22.30 / 23.00 derken şimdi 23.00/00.00 arası uyuyor 🤷♀️
Sabahta 10.00’dan önce uyanmıyor. Bazen 11.00’i buluyor uyanması. Gece de çok uyanmıyor artık.
Ne yapsam olmuyor. Şu an 6.5 aylık.
Sabah erken uyandırdım uyku aralıklarına dikkat ettim rutinlere devam ettim ancak yok rutin falan kalmadı artık zaten uyku aralığı denen bişey de kalmadı. Nasıl ve ne zaman uyumak istiyorsa öyle oluyor. Gündüz uykuları rezil durumda zaten ne uyuduğu belli ne uyanık olduğu.
- Ay kontrolünde doktoruma bu durumu anlattım ancak yaklaşımı beni pek tatmin etmedi nitekim tavsiye etmese de uyku eğitimlerine yöneldim araştırma halindeyim. Bi de çevremde akşam 20.00 sabah 07.30/08.00’da uyanan görümcenin tatlı kızı var dolayısıyla o başarılı anne ben beceriksiz anne oldum 🤷♀️
Bu da umurumda değil benim için önemli olan kızımın doğru saatlerde verimli uyuyup uyanması. Var mı önerisi olan?