melileydi 4 ay önce doğum yaptım. Saçlarımı taramaya banyoya gırmeye korkar hale geldım. Avuç avuç saçlarım dökülüyor. Sizde de aynı problem var mı ? Yada kullandığınız iyi gelen bir şey ? Durum geçici mi ? Kel kalıcam diye çok korkar hale geldim
crybaby melileydi bende olmadı ama vitamin kullanıyorum belki ondandır bide belime geliyordu hemen kısa kestirdim doğumdan sonra
Diva melileydi geçici ilk gebeliğimde doktora gitmiştim hatta ilk 1 yıl normal dedi şimdi doğum yapalı 3 ay oldu avuç avuç dökülüyor hormon değişikliğinden dolayı oluyormuş vitaminde kullanıyorum özel şampuanda dökülmesinden başka çağre yok
uzumyerkenboguluyodum melileydi Doğumdan sonra ilk 4 ay saçlarım inanılmaz döküldü 4 aydan sonra biraz yavaşlamıştı bu sırada kullanmadığım ürün kalmamıştı tabi boşuna stres yapmışım bebeğim 7 aylık olunca kendiliğinden kesildi şimdi de dökülüyor ama max 20-30 tel kadar
nnoktaa Mnktrtaaa saçım kıvırcık. Sabah kalkınca bi topluyorum. Gece yatarken bi daha topluyorum 😂 banyodan banyoya açıyorum belki de gün içinde dökülemeyenler birikiyordur 😬
-Kuzika- melileydi 1 yaşında bebeğim doğumdan sonra 3. Ayında başladı hala öbek öbek dökülüyor. Bir ara dökülmesi durmuştu ancak yeniden başladı. Demir takviyesi almak gerekiyormuş emzirirken demir çok gittiği için oda saç dökülmesi yapiyormus. Dermatolog bana dediki hamilelikte sana bahsedilen o dolgun ve parlak saçların şimdi seni terkediyor o yüzden dökülmesi gerekenler dökülecek bunu durduramazsın o yüzden dert etme kel kalmayacaksin. Bekliyorum bitmesini :)
Acemier melileydi Benim de bebeğim 4 aylık 1 aydır avuç avuç gidiyor. Hala nasıl kel kalmadım şaşırıyorum. Kestim bakalım bir de bakımlara başlıcam ama ne yapıcam bilmiyorum.