eminekutal Bebişim 2 buçuk aylık oldu sleepy kullanıyoruz iyice hareketlendi aşırı şekilde taşması oluyor uygun fiyatlı ve taşmaması yönünden iyi olan bez önerir misiniz🎀
Yesillimon eminekutal Şuana kadar en memnun kaldığım bez sleepy ve goon nedense bebekken hangi bez olursa olsun tasma yapıyor hele de yenidogan Ken bence bez den kaynaklı bir durum değil bu başka bı sebebi var ama çözemedim 😃
nnoktaa eminekutal sırasıyla prima sleepy goon molfix kullandım. Primanın yüksek fiyatı nedeniyle molfixden devam ediyorum. Ve evet sleepy kesinlikle sızdırıyor 😬
nilazra123 eminekutal Prima aldım baştan sonra goon denemek için turco aldım ve memnun kaldım:) Prima en iyisi ama çok fiyat farkı var
eminekutal Yesillimon ayy sleepy beni çıldırtmaya başladı kakasını yaptığında bacakları zıbını yatağı çarşafı mefta
Kuzularinanasi eminekutal sleepy natural,pure baby tavsiye ederim .ikisi de ayni kalitede.hic sorun yasamadik
matmazelmomy eminekutal ilk kızımda da sleepy kullanmıştım bezi bırakasıya kadar memnundum şimdiki kızım 2 buçuk aylık ilk bezini sleepy bio kullandım ama değişik geldi küçüktü sonra burdaki yorumlardan goon tavsiyesi ile aldım çook memnun kaldım içi pamuk gibi yumuşacık çok güzel
[silindi] eminekutal prima ve molfix harici diger hicbir bezi begenmiyorum heleki sleepy asiri taşma torbalanma ve tahriş yapiyo
Mamaaaaa Molfix ve goon kullanıyorum çoğunluk Molfix yenidogan dönemi 3 ay kadar sleepy kullandım elimdekileri bitirmek için ama leş gibi çok kötü bir bez bence
busraasel15 Arkadaşlar elimde iki adet Prima bez bir adet beybi TURKO bir adet molfix açılmamış bebek bezi mevcuttur almak isteyen makul fiyattan verilir
adel28_ Ben molfix kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı bu ayda molfix in külot bezini aldım ondanda memnunum