AydanM Merhaba anneler, dun ben de anne oldum🙏Sezeryan dogum yaptim, sizIn ne zamana kadar agriniz aciniz oldu bilmek isterim ? Ne onarirsiniz bana
Gozde20 AydanM canım ben spinal oldum 3 saat sonra ayağa kalktım ve bidaha hiç uzanmadım gece , 4. Günde ağrım acım bitti . Doktorumun tavsiyesi devamlı hareket et oldu dinledim ve hiç sıkıntı çekmedim sana en güzel tavsiyem bu
Mucizebebek AydanM canım sağlıklı büyüt bebğini geçmiş olsun☺️ Spinal sezaryen oldm akşam 6 da odaya çıkardılar beni gece 11 gbi yürüdüm bolca kahve içtim başım ağrımasın diye. Üç gün snra eve geçtim geçtiğim gbi duş aldım sürekli yürüyüş yaptım☺️
damlaemir19 AydanM genel anestezi ile sezeryan oldum serumum bitince hemen ayağı kalktım ve bol bol dinlene dinlene yürüyüş yaptım size de tavsiyem bu 🙋🏻♀️🙌🏻
Bsrpnr AydanM canım spinal oldum bende 4. Gün toparladm tam anlamıyla yürü hareket halinde ol toparlarsın inşallah🙏🏻
Minikbal AydanM evin içinde yürüyün yattıkça zor oluyo. Ben aynı gün ayağa kalktım 1 haftaya yüzeysel acı geçer içinizin acısını da aklınıza geldikçe hissedersiniz oda 1 ayda falan geçio
ozge3747 AydanM Ben de spinal oldum ilk günden beri bebeğimle hep kendim ilgilendim. Ağrım hiç olmadı, 4-5 gün yara yerim hareket ederken acıdı ama sonrasında geçti. Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşirsin.
Thanim AydanM ilk gun ayaga kalktim birkac gun agrilarim oldu ama gazdan dolayiydi😅 iki gun kaldim hastanede ciktiktan sonra da ev supurmesi dahil kendim yaptim islerimi bol bol yuruyun mumkunse iyi geliyor ☺️ bu arada hayirli olsun saglicakla buyutun kuzucugu🌸💕
Kbraa34 @AydanM benim de spinal sezaryen. Benim doğumdan çıktığımda ağrılarım başlamıştı. Ağrıdan yürüyemedim sırtım ağrıdı Omzum ağrıdı uzanamıyodum kaburgalarım batıyordu kaç saat uyumadım falan. Meğer sezaryenden değil gaz sancısındanmış. Eve çıkınca lavman yaptık öyle rahatladım. Bir baktım ağrım yokmuş. Bence lavman yaptırıp öyle çıkın. Tavsiyem budur. Çok geçmiş olsun. Hayırlı olsun ☺️
Anita Lavmani bende tavsjye ederim evde kendinde alip yapabilirsin göbeğine bir korse bagla sarkmadan dolayi yürüyemiyordum korse ise yaramisti bol su ic siseler tası kelle paça ic bol bol esin alsin disardan uzulme destekcin olsun yaninda agrin olacak ama gene bebisini emzirmeye calis surekli kendini yetemiyormuş piskolojisine girdiginde herkesin bu surecten gectigini unutma ben lohusa sendromuna girmistim 11. Gun yok oldu baya bi bende