Birdunyabircennetannesi Artık gerçekten işkence gibi hissediyorum yahu her öğünde yedirene kadar sinir küpü oluyorum bir çocuk nasıl acıkmaz aklım almıyor gerçekten yoruldum sevdiği hiç mi yemek olmaz patates kızartmasını bile zorla yediriyorum
Asyade Birdunyabircennetannesi Yemeyen çocuk çok zor. Benim kızım da öyleydi şu an 3 yaş 8 aylık hala zaman zaman öyle. Doğru düzgün çeşit yemez 5-6 çeşidimiz var dönüşümlü yapıyorum. Gelişiminde bir sıkıntı yoksa çok zorlamak da iyi değil aslında. Çocuk daha da inatlaşıyor ve gelecekte yeme sorunları olabiliyor maalesef.
lAmMelodi Birdunyabircennetannesi Benim yegenim yemezdi ablam yanında yoğurt verdi şimdide onsuz yemek yemiyor gerçekten zor🤦🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Asyade Meyve kuruyemiş kefir çok sever 13 kilo Kiloya takılmam ben çok fazla ama yemiyor yani ondan dolayı da sık sık hastalanır
Asyade Birdunyabircennetannesi Faydalı şeyler seviyor aslında. Kan değerlerini takip edebilirsiniz belirli aralıklarla ama sinir olmak zorlamak kızmak vs işleri daha kötü yapıyor sabredip çok kafaya takmamak gerek. Ne zaman kendi haline bıraksam daha iyi oldu