Oglunasikbiranne08 Kızlar ek gıdaya başlayacağım bugün . Dün annem yoğurt yaptı . Hafif ekşimsi olmuş . Oğluma yedirsem bir şey olur mu 🤔
elifiii Oglunasikbiranne08 ilk tadım yogurdu için ekşiyi denettirmeyin. Belki yiyecektir ama sevmemesi açısından risk. Bir de bebeğin yogurdu mayalandıktan 4-5 saat sonra buzdolabına kaldırırsanız hiç ekşime olmuyor tatlı tadı daha çok seviyorlar. Kolaylıklar diliyorum.
balannesiii Oglunasikbiranne08 ben oğluuma yedirdim bir kac kez taze yapıyordum ama maya ekşidiği icin eksi oluyormus sonradan farkettim ama severek yiyordu bizimki gerci limonuda ekşimeden yiyor😂 ekşici beyfendi bir kasık tattır isterse devamını ver istersn canım bişey olcagnı sanmıyorum
Dorugum Oglunasikbiranne08 bnde eczaneden probiotik yogurt mayasi alip mayaliorum bazende şok markettekini hem tatli oluo hemde krema gibi oluo cok severek yiyio biskuvili falanda yapiorum cok guzel oluo
Oglunasikbiranne08 balannesiii ilk bi ekşi olmayan yoğurt vereyim de canim . Belli olmaz istemezse belki 😂 sonra denerim ekşi yoğurdu
Arenn Oglunasikbiranne08 probiyotik yoğurt mayası marketlerde de oluyor sürekli o şekilde mayalıyorum yoğurdun tadı değişirse tozla mayalıyorum tekrardan