Havuclukek11 Kızlar temizlik yapıyordum. 6lı su şişesini taşıdım tam mutfağa yere koyacakken belimde tak diye ses çıktı biran öldüm sandım baş dönmesi ve kusma yürüyemedim. Bir anda oldu. O sesi net hissettim. Şimdi belimi doğrultamıyorum başına gelen var mı?
Mrvsmt2502 Havuclukek11 beliniz kitlenmiş sanırım 🙄 masaj yaptırın eşinize bol bol kas gevşetici krem varsa kullanın içebiliyorsanız kas gevşetici için
rabiaksoy Havuclukek11 Öncelikle çok geçmiş olsun benzeri başıma gelmişti oğlumu kucağıma aldığımda belimi incitmişim birkaç gün doğrulamadım çok ağrım oldu doktora gittiğimde Kas zedelenmesi olduğunu söylemişti ilaç vermişti kas gevşetici ve krem sıcak su torbasıda iyi geliyor
Havuclukek11 Mrvsmt2502 galiba 🥲daha önce öyle birşey yaşamadığım için korktum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Mrvsmt2502 Havuclukek11 bende yaşamadım ama annem yaşamıştı doğrulamıyordu öyle kaldı kadın. Geçmiş olsun
Havuclukek11 rabiaksoy teşekkür ederim şuan daha iyi sıcak duş yaptım. Yarın daha kötü olmaz inşallah 🤦