iyiki Anneler 9 aylık bebekler kaç kilo olur boyları ne kadar olur. Benim bebeğime herkes çok zayıf diyor 9 değilde 4 5 aylık bebek görünümü var diyorlar.ama benim için önemli olan sağlığı asla kilosu değil.alerjik bebek buarada 2 aydan beri alerjiğiz hemen hemen herşeye alerjisi var. 9 ay kontrolüne gitmedik henüz çok merak ediyorum ideali nedir bence bizimki 7 8 kilo vardır diye düşünüyorum
ebebe iyiki doktorun söylediği şeyi soyliyim size boy kilo baş çevresinde bizim için en önemsizi kilodur dedi. O yüzden takmayın kafanıza. Benim kızım da hep boya gidiyor kilosunu da alıyor ama boyu uzadığı için belli olmuyor bu çocuk suzulmustu hasta gibi dedi anneannem… Hepimiz bu zorbaligi yaşıyoruz aile fertlerimizden önemli olan bebislerimizin sağlıklı olması. Kızım 8.640 çıkmıştı doktor bana kilosu ayı ile uyumlu demişti. Ve olmayınca da olmuyor 350 Gr almış ayda ve yiyor çocuğum yani ama o kadar hareketli ki eriyor
berilberra Merhaba,bebeğimde zayıf bir bebek.9 aylık sanırım 7 kilo civarında.Önceden çok kafama takıyordum.Doktorumuz önemli olan sağlığı gelişiminde de herhangi bir problem yok minyon bir bebek dedi.O yüzden pek üzerine kafa yormuyorum.💕
iyiki berilberra merhaba 🌸 bizimki de zayıf ve minyon dediğiniz kimi ama çevre etkiliyor ister istemez. Benim için en önemlisi sağlık ☺️