eylulmeva1112 Yoğurt hariç hiçbişey yediremiyorum tükürüyor ağzını açmıyor çıkarıyor ne yapabilirim eline bişey verdiğimde kemiriyor fakat korkuyorum boğulmasından pankek verebilir miyim acaba
zk1611 eylulmeva1112 aynı dert bizdede var kilitliyor ağzını resmen hiçbir şey yediremiyorum bekleyim burda
3kedili2bebekli eylulmeva1112 verin tabi korkmayın yumuşacık bir pankek tarifim var yarım muz yada onun gibi yumusak bir meyve 1 yumurta sarısı 4-5 kaşık tam buğday unu yarım su bardağı su yapın çok minik olmasınlar kendi parcalayip yesin yada siz minik minik parçalayın verin hatta arada peynir De teklif edin yaninda güzel oluyor
DevosMom eylulmeva1112 blw yapın, verin önüne kendinş yesin. Belki kendi başına yemek istiyordur Omlet, pankek vs yumuşak oluyor yer onları damağıyla ezip merak etmeyin
eylulmeva1112 zk1611 irmik pirinç unu tüm meyveler havuç kabak denedim yok o ağız açılmıyor aç da bıraktım yok yemiyor
zk1611 eylulmeva1112 aynen öyle ben artık danone cicibebe bile denedim acaba onları yer mi diye onlara bile ağzını açmadı
3kedili2bebekli eylulmeva1112 yani benim bebeklerim 7. Aydan beri sanırım yiyorlar ama ben hiç püre, pürüzsüz vermedim hep iri pütürlü, parcali verdim hazırladım yani
DevosMom eylulmeva1112 çok büyük parçalar vermeyin minik minik doğrayıp önüne koyun yer o zaman boğazına kalma riski de olmaz. Bu sabah omlet yaptım oğluma önüne koydum ufak ufak kesip çoğunluğunu yere atsada ağzına da götürdü 3-5 tane. Ama ben hiç püre vs vermedim Çoğunluklu olarak böyle pütürlü falan verdim belki o yüzden zorlanmamış olabilir yutarken
eylulmeva1112 zk1611 denemedim hazır gıda ama kendim bebe bisküvisi yaptım ezip yoğurtla mamayla karıştırdım ama yine yemedi elinde biraz kemiriyor atıyor sonra
kiymoo Kızım 11 aylık sadece anne sütü günde bir çay bardağı kadar zar zor yoğurt veriyorum her yöntemi denedim olmadı yemeyen çocuk yemiyormuş