momysskaan Benimki makarna ve sebzeli bulgur pilavına bayılıyor gerçi yemek seçen bir çocuk değil ama bu ikisine ayrı bir zaafı var 🥹💕 Sizinkiler ne alemde güzel anneler🌸
Feyzosumunannesi momysskaan Bütün bebisler mi aynı olur ya. Benim kızım da makarna ve pilav hastası yanında da illa cacık olacak bayılıyor 😁
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala momysskaan 3yas oğlumun en sevdiği yemekler; makarna, yoğurt, patates kızartması, pişi, yumurta.. Et,tavuk,balık, ağzına sürmez :(
SiprayiL momysskaan 7 aylık oğlumun en sevdiği yoğurt ve meyve 😛 ay bi de tarhana çorbası seviyor bu aralar
heygorl Mücver, sebzeli kıymalı köfte, ıspanaklı pankek bir de kavurma hastası. 😀 yumurtaya da bayılır. 🧿🧿
momysskaan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala en azından yediği bişeyler var kuzum sıkma canını ilerde yer inşallh
momysskaan moderncalikusu kız ben de denedim onu çok sevdi ben yaprağıyla beraber verdim dolmayı da aynı şekilde dışını da verdim öyle alışsın diye 😂
Ucansupurge momysskaan 3 yaşında bir guncelleme geldi sadece makarna pilav yoğurt. 3 e kadar et,tavuk,köfte çok severdi. Zamanla degisiyorlar