Babybeste arifinmamasi korkma ama bir acile götür kafatasını vücudunu detaylı incelerler. Birşey yokmuş gözlerinde de işte Allah büyüktür inşallah olmamıştır birşey. Tedirgin olma cocuk da cok etkilenir korkundan
Ironsides arifinmamasi canim oncelikle sakin ol biliyorum zor ama doktora gitmeden icin rahat etmez lutfen doktorw gidin bisey yoksa bile baksinlar benim bebegimde 34 gunlukken dustu koltuktan 90 cmden sonrwsi zararli dedi diye hatirliyorum ama hicbisey olmadi yani 5.5 ayligiz suan dikkat ediyorum artik bide hicndurmuyo ona ragmen sen nasil dusurdun darbe aldimi
arifinmamasi Oz-lemm hayir eleeri ayaklari direncliyor kafasindA kusmadida gozlerineded biwey yox ama cok korkuyorum
mylmz arifinmamasi hastaneye götürün zaman kaybetmeden bizim anlayamayacagımız seyler var.. Allah korusun.. kendini de sakın suclama olur mu.. insan bazen bos bulunaniliyor..
Merius arifinmamasi canım çok geçmiş olsun uyutmaman gerekiyor diye biliyorum ama çok küçük nasıl uyanık tutulur ki yaz mutlaka buraya bi gelişme olursa 🙏🙏
arifinmamasi hic bir belirti olmadi kusma gozlerde farklilig 3saat uyanik brkletdim gorumcem doktor o muayine etdi
210796 Yeqin çox yuxulu yorğun olmusan.özüne ele eziyyet verme.bütün işi gücü at uşaq yatanda yat yuxunu al.heç bir iş uşaqdan daha önemli deyil.sende normal yuxunu ala bilmelisenki yaxşı baxa bilesen.