damla6116 Ucansupurge birebir dünkü menüm 😂 afiyet olsunnnn biber dolması yaz menülerinden favorim 🫶🫶
minikkurabiyee damla6116 temizlikten fırsat bulursam dolma yapacağım yoğurt çorbası veya cacık karpuz da var😂
damla6116 minikkurabiyee bu sıcakta bi de temizlik biz annelere gazilik ve mareşallik unvanı verilmeli 😌
minikkurabiyee damla6116 2 haftadır tek başıma uğraşıyorum 5 aylık bir bebe sürekli kucak istiyor gündüz uykusu yok buna rağmen 1 gün bile yemeksiz koymadım bencedeee bi ünvan verilmeli artık 😂😂😂😂
mondecaidensecmeler damla6116 etliyse ilk etleri pisiyorsun kendi suyunda ardından yağ koyuyirsun bbiber doğrayıp ekliyorsun soğan konmuyor(ama bende biber okmadigindan soganli yapacam) biberden sonra kavururken salça koyuyorsun baharatlari koyuyorsun kavuruyorsun ardından dogradigin tuzlu suda bekletilmiş patlicanlarini koyuyorsun karistiyorsun doğranmış domatesleri koyuyorsun l( konservede koyabilirsin daha güzel oluyor) üstüne biraz baharat ve rendelenmiş sarımsak pişmeye birakiyorsun
MiracAlpinveUmutunAnnesi damla6116 tarhana çorbası Taze fasulye yemeği birde oğlum biber dolması istedi onu yapcam
Birdunyabircennetannesi damla6116 Şuan bayıla bayıla taze fasulye pilav yapmaya çalışıyorum Yemek pişeceğine ben pişeceğim
damla6116 mondecaidensecmeler hımmm bu da tarif defterimde dursun severim patlıcanı . Ellerinize sağlık teşekkür ederim 🫶
BalkizimBaloglum2 damla6116 sıcakta yemek yapmak işkence gerçekten çocuklara az kıyma çıkardım köfte patates Bizede ev yapımı tavuk döner ayran yeter şükür
pasaklisinkukuli damla6116 kocam arkadaşlarü ile sürtmeye gitcek 😊😁ben de ne bukursam onu yicem yemek yapamam kendime üşeniyom
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kara kara düşünüyorum 😔 yorumlarda fikir olacak bir menüde bulamadım, eşim, kızartma yap geç dedi, tek kızartma da yapmak istemiyorum🤷🏼♀️
[silindi] NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Domates soslu patlıcan, patates, biber kızartmasını biz cacıkla tamamlıyoruz her zaman; ekmekle yediğimiz için yanında pilav aramıyoruz. 🌺
AselLinamoms damla6116 bugün hanımlık günüm 🤗🥰 eşim akşam dışarı çıkarız yemeği de dışarıda yeriz dedi bende fırsat bu fırsat bugünü temizlige ayırdım 🤩
minikkurabiyee damla6116 ahh ahh birbirmizi en iyi biz anlarız o zaman desene 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ valla 2 haftadır canım çıkıyor