Renklitavsanlar Uygun fiyata yürüteç satan var mı? Çok fazla kullanmayacağım 8 aylık olacak gün içinde yarım saat kadar oynar diye düşünüyorum.
-Kuzika- Renklitavsanlar benim var yürüteç mavi kullanmıyoruz artık ancak önünde direksiyon kısmı yok sadece
MinikPandam_ Renklitavsanlar kizsa pembe yurutecim var gardrops hesabında eğer isterseniz. temiz, hasarı kusuru yok
alin12_ Renklitavsanlar Renklitavsanlar hoppala da düşünenilirsiniz. Bende satılık yok ama sadece fikir vermek istedim 🙈benm kızımda cok hareketli. Sürekli kucakta durmak ıstıyor. Anakucagı mama sandalyesi hiçbir sekılde oturmuyor. Doktorumuza sordum. Hoppalayı cok uzun kalmayacak sekilde kullanabilirsiniz dedi. Hopluyor hosuna gidiyor ☺yarım saat duruyor en fazla. Bide üzerinde oyuncakları oldugu için heyecanlanıyor cıglık atıyor. 🥰
Renklitavsanlar Yürüteç önerilmiyor pek biliyorum ama çok hareketli sürekli ayakta durmak istiyor kucağımızda zıplamak istiyor o yüzden az da olsa onda oynar
Renklitavsanlar -Kuzika- fiyatı ne kadar peki? öndeki oyuncakları sorun değil idarelik kullanacağız zaten.
-Kuzika- Renklitavsanlar 300 TL tertemiz bende 2 ay kullanabilirim zaten. Oda aralıklarla emeklemeye başladı kaldırdım
Renklitavsanlar alin12_ evet onu düşündük ama sanırım duvara monte edilmesi gerekiyormuş kirada oturduğumuz için eve zarar vermeyelim diye vazgeçtik
Renklitavsanlar alin12_ teşekkür ederim tavsiueniz için💕 evet baya hareketli hiç durmuyor aynı oyunlardan sıkılıyor diye farklı şeyler arıyorum bende
alin12_ Renklitavsanlar Renklitavsanlar yok hayır oyle degil. Böyle hoppala. İkinci el satış sitelerinde goruyorum hep. Bizdeki de bundan. Bebek her hopladıgında müzik calıyor. Tekerlekleri yok. Sabit. Böylece ev içi kaza olasılıgı da aza iniyor