zgnat Merveeofs oğlum Balık burcu yükseleni de oğlak 🥰benim burcum oğlak annesini yükseleniyle yakaladı canım oğlum 😊
ozgeee22 Merveeofs benim kız oğlak burcu yükseleni kova ☺️ bu burçları bilenler varsa yorum bekliyorum normalde çevremde oğlak ya da kova hiç yok çünkü 😂
Merveeofs ozgeee22 benim burcum kova yukselenim oğlak 🤭 tabi ki çok tontis, sakin, akıllı, minnoş, zeki falanız ya 😅😅
Alparslan- Merveeofs evet benim oğlan da bişey yap yada yapma diyene kadar müthiş çocuk ama işte 😂 bide uyurken 😂😂
utkummm Ayseee60 5 ay 27 günlük 26 sinda 6 aylik🙂bizimki kolik bi bebekti o yuzden bi sey anlayamiyorum cok sinirli ve hirsli ama😅ya sizinki ne kadarlik davranislari nasil
haticerva06 Birdunyabircennetannesi benim kızımda ikizler çok zor olur diyorlar bakalım daha 2 aylık büyüyünce nolacak bilmiyorum ablam ve babamda ikizler çok zor insanlar🥲
Deletedmom_117 haticerva06 😂😂😂Allah kolaylok versin ejdndj kendimde bebeğimde ikizler Ama aşırı dengeesiz oğlum Bı an bişey istiyorsa karari hemen değişiyor istemiyor İnatçı dediğim dedik birsuru şey ama aşırı mesele ve gülücük saçar etrafima ben gibi
sde23 Merveeofs Burcu Akrep yükselen balık. Bir dakika yerinde durmaz , azıcık sesim yükselse ağlar , sinirli minik teröristim , Allah yardımcım olsun dua edin bana 🥲
maygirl Merveeofs ikizler burcu kızım..yukseleni bi turlu emin olamiorm.dogum.saatuni flan bliyorum bilen warsa kesin şu yukseleni bana soylesin bi ya hayrina🤣
Deletedmom_117 Merveeofs Annesi gibi ikizler oğlumun ki ahni ben çok tutarsız istediğini yaptıran Çabuk sinirlenen bı yandanda eğlenceli şakacıi Alıngan 😂😂😂