Merveeofs En uysal bebek hangi burçtan çıkar hanımlar 😅 bebeklerinizi burçlarıyla yorumlayınnn Benimki burç da yükselen de aslan anlatmama gerek yok herhalde 🙂↔️🙂↔️🙂↕️🙂↕️😅🥹🥹
simseklivekalpli Merveeofs koç boğa Akrep akrep Başak ikizler Hiçbiri uysal değil ben küstüm oynamıyorum ahahahahah
Deletedmom_1111 Iremylcnkya07 kızım terazi burcu evi alır kaldırır gider ben yapmadım der o kadar fena
derinsmayko Show_must_go_on yaa demeyin öyle her balık burcu aynı değil bende balık burcuyum ama ağlak değilimdir 😁
Feyzosumunannesi Merveeofs Kızım boğa yükseleni başak .. 26 aylık beni hiç yormadi üzmedi çok şükür diyor susuyorum maşallah diyin 😀😀
tultanhanim Feyzosumunannesi Maşallah 🧿 Benimki tam tersi başak, yükseleni boğa aşırı mızmız mahvediyor kendinide bizide 🌸
Merveeofs Feyzosumunannesi maşallah maşallah diyelim başta 🤭 gerçekten öyle mi ya ona göre 2. İçin planlama yapayım 🤣
busenihicalakadaretmez Merveeofs oğlum boğa olacakken ikizler oldu, kızımda oğlak olacakken kova oldu🤪 malum hamileliklerim 10ay sürdüğü için ikiside geç doğup burçlarını değiştirdiler ahhahha😅 kızım şuan iyi gidiyor sakin akıllı bir bebek değişmezse inşallah bakalım da🧿🙏 oğlum keşke boğa olaymış, ikizler çok zoooor🤪😅
Merveeofs busenihicalakadaretmez ah evet ikizler gördüğüm kadarıyla zor cidden Allah kolaylık versin, ben de kovayım annem hep der küçükken hiç zorluğun olmadı diye 🤭
tultanhanim Merveeofs başak burcu, yükseleni boğa 😅 Bende boğayım 🤣 Kızım sırf temizlik yapmak için erke doğmuş bence 33 haftalık doğdu Her yeri silmek, süpürmek istiyor. Yere bişey dökülse hemen pis pis diyip temizliğe başlıyor 😂 22 aylık öptüğümüzde hemen yüzünü siliyor 🤭
Feyzosumunannesi tultanhanim Ahahaha bu benim kızım 😀😀 ama burçları tam tersi 😀 elinde mendil ile geziyor dondurma yerken eli kirlensin dondurma yemicem diye ağlıyor üzerine bir damla su dahi dökülse değiştir diye ağlıyor 😀😀
Feyzosumunannesi tultanhanim Ayni anda birbirimize yazmamız 🥰🥰 aslında 2 yaşa kadar coook coook iyiydi evde çocuk var mı yokmu belli değildi aşılar dışında ağladığını bilmem taki 2 ay öncesine kadar 😀 2 yaş sendromu bizi de vurdum ama bir yere gidelim dibimden ayrılmaz izin verirsem bseye dokunur gider eder asla yaramaz değil çok inat.
tultanhanim Feyzosumunannesi Yaa evet 🌸🥰🥰🤍 Benimkide yaramaz değil benim kızımda aşırı hareketli bana bağımlı ama dur diyince durur inadı tutar dediğiniz gibi ama kurallara uyar ama doğdu doğalı mızmız 😅 Bugün memleketten abim geldi hediye getirmişler yengem verdi almıyor yok yok diyip bana bakıyor kızım senin için almışlar aç dddim sevinerek açtı 🥰🌸
crybaby Merveeofs kızımın burcu ikizler yükseleni yengeç zor gibi ama tam anlayamadım da daha 51 günlük 🤣
KLORAK Merveeofs Güneş burcu koç Yükselen başak. Mükemmel bi bebek 0 zorluk, uyumlu, ağlamaz, inatcı değil. Çok titiz laf söz dinler doğduğundan beri hiç zorluğunu çekmedim çok şükür, rabbimin armağanı evladım 15 aylık
Merveeofs Alparslan- benim kız aslana aslan = felaket jdhsj şimdiye kadar iyiydik aslında 23 ayda bir şeyler oldu 🥹