asafdrgn Anne sütünu nasıl yağlandırabilirim. İlk zamanlar yaglı guzeldi sütüm ama iki haftadır sütüm su gibi yağlı değil o yuzden bebeğim de doymuyor. Ne yapabilirim yaglanması için
asaletsoydangelir asafdrgn kaç aylık bebeğiniz süt zamanla yağlı olmuyor beyaz geliyor yağlı bölümü İlk iki veya üç ay sonra gelmiyor
mondecaidensecmeler asafdrgn her annenin sütü farklı oluyor benimkide öyleydi ilk sariydi ağız sutuyken sonra beyaza döndü. Kiminde yağlı süt oluyor o doyurucu süttür bebeğe yarar kiminkide sulu olur.
Ecrin27 asafdrgn 2 aydan sonra yağlanmaya başladı benim suttum Ceviz dut ve incir yediğimiz zaman yağlı oluyordu
asaletsoydangelir asafdrgn sari sütten bahsediyorsaniz bir süre sonra gelmiyor beyaza dönüşüyor ve zaten ilk emdiği zaman önce sulu olan geliyor sonra tam doyurucu süt geliyor
asafdrgn asaletsoydangelir ilk zamanlar göğsüm aşırı doldugundan sağıyordum ve sarı süt geliyordu simdi sağıyorum beyaz geliyor . O yuzden sütümden doymuyor sanıyorum.
asaletsoydangelir asafdrgn öyle düşünme canim ilk süt cok önemli bir sut sağım yapıp dolaba atsaydin keşke Sagmasaydin bile sonradan beyaz oluyor zaten Bunu sakın düşünüp kendini strese sokma 🌸