Saliha_furkan Mevamm @saliha__furkan instagram adresim kuzum ordan konuşalım olur mu bu uyku sorunu için
Mevamm Handeyvs aynen bende aglayasim geliyor mesela tam daldiginda saat 3 e gelmisti suan saat 7 full enerjik acti gozlerini basim catliyor agridan bugun nasil gececek bakalim
Mevamm Handeyvs off aynen bide bizimki masaj istedi yapamam dedim bu arada cocuk kucagimdaydi küsmus salonda uyudu kafayi yicem sinirden 🤦🏻♀️
Mevamm Sibella emmek icin uyaniyor bir iki kere onunharicinde 10 bazen 11 i buluyor ama bugun yarim saat erken uyudu suan saat tam 07.09 9 dk once uyandi 🤦🏻♀️
Mevamm Deha_Uygar cok guzel ya hayal resmen benim icin baslarda salliyordum biraktirdim onu tam duzen olustu derken meme reddi basladi iki aydir bu yuzden memede uyutuyorum sogumasin diye de ben tukendim resmen ne diyelim umarim bizde o saatleri goruruz
Mevamm Elifismail atak bitti heralde bizim birisi hesaplamisti burdan da gecti atak haftamiz 🤷🏻♀️Sabir diliyorum 🙏
Elifismail Mevamm gercekten cok zormus ki ilk cocugum Rabbim saglik versin evlatlarimiza ama ikinciyi düşünmüyorum