Babyboyyy Merhaba kızlar biz ek gıdaya geçtik 6 ay 17 günlük blender kullanma dedi doktorumuz eziyorum ama pütürlü geldiğinde ağzına hemen öğürüp kendini kusturmaya başlıyor bu süreçde ne yaptınız ne yapmam gerekiyor ve oğlum halen desteksiz oturamıyor normal mi
Sinemeymenx Babyboyyy bebekler ilk ek gıdaya geçtiklerinde öğürebilirler bu çok normal pütürlü yesin ki çiğneyip yutmayı öğrensin. Gözünüz sürekli bebeğinizin üzerinde olsun.
aysezumramom Babyboyyy sen blendirla ver canım ben hep öyle yaptım en azından sevdiği tatları ogreniyiruz.8 aylıkken blendiri biraktim
Sasah1441 Babyboyyy canım bizim Dr muzda blender asla vermiyorsun posalı pütürlü yesin dedi ki akrabam var maalesef bebeği alışmıştı blendera 5 yaşına kadar halen blendardan çekip yediriyordu çocuk ekmek ne bilmiyordu yada katı herhangi bişi maalesef. Pes etme Dr bize sabırla vercez yemiyorsa o an zorlama sonra tekrar dene dedi sofraya mutlaka sizinle otursun sizin yediklerinizi görsün birde Dr yoğurt bile olsa ver eline kendi yesin dedi yumcuklasın biraz ortalık batar ama daha sağlıklı dedi 🤷♀️ pes etme sürekli mımmm çok güzel VS diye özendir
Ela41 Babyboyyy 6 ay 12 gunluyuz bızde hep cattalla ezıp verıyorum mınık mınık ver yutması ıcın yogurtla destekleyebılırsın cam rende kullan meyveler için alısıcaklar zamanla🥰
zeynepzeze 8 aya kadar desteksiz oturma normal diye biliyorum. Birde ek gıdaya geçmedik ama araştırmalarımın sonucunda en azından 1 2 ay blendır sonrasında alışmaması için pütürlü gıdaya geçmek gerekiyor diye biliyorum
Babyboyyy Sinemeymenx öğürüyor evet ama kusuyorda zaten yemeyi biberon va sevmeyen bir bebek yani yemek ile arasıda pek yok gibi
kubrafg 6 aylik bebegim icin ben de ya catalla eziyorum ya cam rendede rendeliyorum canim bazen öğürüyor ilk verdigimde az az veriyorum biraz alışınca miktarını artırıyorum kaşıkta, boyle boyle alisacaktir senin bebegin de