eddaa1 Arkadaşlar oğlum bugün 3 aylık oldu ve 6 kilo, aylık 750 gr alıyor, pofuduk bir bebek değil sizce az mı kilo alıyor, gece beslemesi yapmıyorum uykusunu bölmüyorum gece beslemesi yapsam daha fazla kilo alır mı
Dolores eddaa1 acıksa zaten uyanır. Önemli olan pofuduk olması değil sağlıklı olması. Doktor yeterli diyorsa kafaya takmayın
aysegul_my eddaa1 3 aylık bebek geceden sabaha kadar aç durmamalı yani en az 5 saat uyumalı gece diyelim ki 11de gece uykusuna gecti en geç gece 4te uyandirmadan doyurmaniz lazim 4te beslerseniz bida uyanmazsa 8de besleyin 8den önce uyanirsa uyandiği vakit besleyin daha kücük cnkü
Nazli55x eddaa1 uyuyan bebeğe kilo alması için mama verme düşüncenizden vazgeçin.kilo alımında doğum kilosu baz alınmalıdr doktorunuz size en iyi cevabı verecektir .
eddaa1 Dolores ayda 750 gr yeterli diyor ama ne bileyim gece de beslemeyince vicdan yapıyorum biraz gerçi uyanmıyor hiç
Derininannesi32 eddaa1 uyanmasada siz uyandırmadan besleyin biberon kullanıyorsanız,kullanmıyorsanız uyandırmadan memeyi verin ağzına gece beslenmesi bu aylarda önemli çünkü
Nazli55x Derininannesi32 uyuyan ve ağlamayan bebeğe gece uykusunda mama vermek neyin kafası şaka mı yapıyorsunuz siz tamamen bebeğin huzursuz olması için çabalıyorsunuz kilo alımı doğum kilosu önemli burda ve 3 aylık bebek için kilosu gayet normal
gizemtann Kilosu gayet iyi bence. Bizim doktorumuz 2 aylıktan sonra gece uyanmıyorsa beslemene gerek yok demişti yinede karar sizin tabii
Tecrubesizaile0334 eddaa1 eddaa1 bence kilosu gayet iyi aynı doğmuşlar ama benim bebeğim 5 buçuk aylık 7 kilo bile değil ki doktorumuz anormal bi durum yok dedi sizinkinin hiç hiç olmaması lazım
Derininannesi32 Nazli55x bebek huzursuz olmuyo sen kafanı yorma. Farkındaysan uyandırmadan diye bir kelime geciyor çok bilmiş.
Sevdakusu_ eddaa1 uyandırmamanı tavsiye ederim uyku herşeyden önemli bebek için uykuda büyüyolar ben 3.aylıktan snra geceleri kaldırmadım o da kalkmıyordu ve kilosuyle gelişimi hep öndeydi hiç merk etmeyin