Tangrampuzzle Haftaya girdik sümüksü kaka devam ediyor sanırım enfeksiyon hala devam ediyor. Normal mi bu yaşayan var mı neşesi gayet iyi baya düzeldi gibi ama hala bağırsaklarında ses var ve sümüksü kaka geliyor
Erva2alya Tangrampuzzle kaka rengi nasıl bizim de kaka rengi düzelmedi kaka yağlı değişik bir hal aldi ama ishal vs deil
prensveprensessss Tangrampuzzle merhaba çok geçmiş olsun bizde 25 aylığız 3 gündür sümüksü kaka yaoıyor sizinki nasıl geçti ne dedi doktor
Erva2alya Tangrampuzzle bizde bağırsak enfeksiyonu geçirdik ishal gecti ama kaka rengi hala açık renk çok farklı enfeksiyonlar var ama mukus enfeksiyon kaynaklı die biliyorum bizim ki mukuslu deilde yağlı gibi tuhaf
Tangrampuzzle prensveprensessss Epey azaldı ama devam ediyor doktor kaka tahlili istedi virüs ve kan yoktu ama kızımın rahatsızlığı bakteridendi onun için kültür gerekiyor sanırım bilmiyorum alan da açılmadı izliyorum probiyotikten zengin beslemeye çalışıyorum
prensveprensessss Tangrampuzzle Tangrampuzzle çok geçmiş olsun tekrardan 😔 karın ağrısı var sanırım geceleri hiç uyumuyor ilk defa
Tangrampuzzle prensveprensessss bize ilaçlar haricinde bol sıvı ve probiyotik verilmişti biogaia aldık o da çok ağrı yaptı bıraktım tekrar gideceğiz bizde