Aryadd Kızlar 16 aylık kızımın kulağının arkasında beze farkettim nohut büyüklüğünde var sebebi ne olabilir başınıza böyle bi durum geldi mi
AnnaKurt Aryadd Ateşli hastalık geçirdiği zaman vs oluyor. Biz acile gitmiştik bunun için. Doktor demişti
Adakusss Aryadd bwnım kızımında ensesinde vae 2 taraftada enfeksiyonlara 2. Cil olrak olusuyormus lenf bezleri şişiyormus boyutu cok buyumuyorsa aorun olmuyormus ama her ihtşmale karsı ultrason cekılecegız
Aryadd AnnaKurt Ateşli hastalık geçirdi fakat üstünden bi ay geçti ona rağmen olabilir mi acaba o zamanlar oldu da ben yeni mi farkettim
Aryadd Adakusss Teşekkür ederim bende doktora götüreceğim de yaşadığım yerde ultrason imkanı yok adada yaşıyorum ben bunun için şehire giderim olmadı
Adakusss Aryadd dün uktrason cekındık 1 cm den de kucukmus bir sorun yok dediler büyümemesi gerekıyormus arada kontrol edilecekmıs bilgi verwyım dedm siz naptınız hala sismi
Aryadd Adakusss Evet hala şiş inmedi hiç bende bi kontrol ettireceğim . Çok geçmiş olsun çok sevindim bişey olmamasına sebebi neymiş peki lenf mi
kubraselcuk Adakusss bende oğlumun kulağının arkasında oynar yumusak beze fark ettim şuan ateşli rahatsızlık geçiriyor sizinde öyle miydi acaba?