kiz23 Kıyaslamak değilde merak ettim kızlar benim kızım aşırı zayıf ve istahsiz yalnızmiyim merak ediyorum sizde durumlar nasıl
sleepnessnami kiz23 kızım yeni 17 aylık oldu doğum kilosu 2450 boyu 41cm falandı şu an kilosu 10.400gr boyu 15. Ayda 78di onu bilemiyorum şu an güncel. Sizin bebeğinizin ne kadar
Sevvl kiz23 Benımkılerde 16 aylık evde tarttım 9.7 biri 9.2 biri boyda 13 ayda 80 81 di suan bilmiyorum ama son 1 ayda iyice uzadılar hatta uzadıkça zapzayıf duruyırlar zaten küçücük doğdular üstüne birde yemeyınce iyice kücüldüler
kiz23 sleepnessnami maşallah çok iyi kilo almış benim kızımda zayıf doğdu ama şuan 8 kilo 😒 9 duk hasta olduk 1 kilo verdik ve iştahsızlık var
Aras-21 kiz23 günde üç öğün veriyorum bir de ara öğün ama miktar olarak çok az yiyor. Her sabah bir yumurta yedirmeye dikkat ediyorum
sleepnessnami kiz23 çok çok geçmiş olsun anne sütünün hayrına yaşıyor ilk zamanlar aldığı kilo bu bizim ek gıda reddimiz var sizin bebeğiniz de mi yemez
kiz23 sleepnessnami yemiyo baştan beri Red ediyo tam düzeldi az az yiyor diyordum ishal kusma derken 1 kilo verdi ve istahi gitti. Çok zayıf napicagimi bilmiyorum. Sadece emiyo ama şuan ne kadar süt olacakki yetmiyo
sleepnessnami kiz23 mesela ne yedirmeye çalışıyorsunuz eğer yiyorsa şunları yapın zorla veriyorum ben artık hiçbir zaman yiyen bir çocuk olmadı birincisi tarhana çorbası ikincisi yayla çorbası üçüncüsü irmikli muzlu karışım dördüncüsü yoğurt yiyorsa bunları verin
kiz23 sleepnessnami sabahları yumurta yiyordu Bi ara öğlen yoğurt çorbası akşamda bizde ne varsa iki üç kasik yiyordu ama şuan hiçbirini yemiyor sadece su ve meme. Hasta oldu iyice çöktü ve köpek dişleri çıkıyo mahvoldu zayıfladı
kiz23 Sevvl Ah keşke boyu olsa bizde oda yok 77 cm şuan 😂 bende minyonum ona yapacak bisey yokta işte iştahsızlık cok yordu beni bide köpek dişleri çıkıyo şimdi
Sevvl kiz23 kız boyu hep yanlış ölçüyorlar ya bir gidiyorum 80 mesela bir gidiyorum 75 bir gidiyorum 85😂🙏
sleepnessnami kiz23 kıyamam anlıyorum sizi bugün çok zorladım yesin diye hatta şu an post açtım diş mi diye kabarık ve kızarık dişleri valla çıksın da kurtulalım ☹️
kiz23 sleepnessnami bizimki köpek dişinin Bi tanesini çıkarmış diğerleri şiş ama patlamamış daha. Oda cok huysuz ve halsiz yaptı onu