Selam anneler. 2. Bebeğimi kucağıma almama 4 gün kaldı. İlk doğumumda ağız sütü ilk gün damla damla geldi zaten yoğun kıvamlı bir süt olduğu için az geliyormuş. Ertesi gün gece tam indi. Pompaya gelmedi. elimle sağdım sonrakileri pompayla sağmaya başladım. 7 günlük bir küvöz sürecimiz oldu. Bu süreçte hep gidip kızımı emzirdim. Gidemediğim zamanlarda sağdığım sütü yolladım. Yetmediği yerlerde biz mama takviyesi yapıyoruz diyorlardı hemşireler. Hastaneden çıkınca sütüm tamamen oturmuştu yani ben hiç gidip de marketten bir yerlerden mama almadım. Şimdi 2. Bebeğim doğunca sütüm nasıl olur bilmiyorum. Yine belki mama takviyesi gerekebilir. Sizler hangi mamayı kullandınız? Bir yerde hastaneye mama götürmenin annenin psikolojik anlamda sütünün az olabileceğini hissettirebileceğini okumuştum. Belki saçma belki doğru bilmiyorum. Ama yine de biraz mama takviyesi gerekecek gibi hissediyorum. Keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu okudum. Onun dışında hipp organik combiotic anne sütüne en yakın formül diyorlar. Tabi her bebek her mamayı almıyor. Deneyip bulmak gerek sanırım. Ama sizin tecrübelerinizi merak ediyorum. Maksat sohbet olsun 😍 cevap verirseniz çok sevinirim.