SweetMom__ Şimdi eşimle konuştum deprem oldu iyimisiniz dedi dedim ne depremi biz hissetmedik. Çannakkale baya salanmis. Eşim öyle diyince çok korktum oda korkmuş allahim sen yeryüzüne sakinlik ver bursa bu aralar çok sallanıyor kızlar. ( 4.7) olmuş.
gecekusu_- SweetMom__ 4.8 siddetinde kuzum deprem olmuş Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun 🙏🏻 ( deprem bildirimi almak istiyorsanız -Deprem- uygulaması var onu indirin dünyanın her yerinde ki depremi bildiriyor size
tugbacds SweetMom__ kandillide 4.8 yazıyor benim eşimde aradı silivri tarafından hissetmişler valla bu havalardan ben çok korkuyorum Allah muhafaza
tugbacds gecekusu_- öncesindemi bildiriyo yoksa olduktan sonra mı öncesi derken androidlere geliyor ya deprem olabilir diye o tarz mı acaba
SweetMom__ gecekusu_- vardı ben hangi ara onu sildim bilmiyorum geri yukledim hemen çok korkuyorum tekiz eşimde yok başka şehirde çalışıyor ufak bir çanta hazirlicam allahım sen koru yarrabim . Amin insallah canım benim çok sagol😥
gecekusu_- tugbacds kuzum androidleri bilmiyorum yalan da olmasın ama bana bildirim geldi geldikten 2 saniye sonra deprem oldu yada deprem olduktan sonra geldi ben önce geldi sandım bilmiyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ucansupurge Çok geçmiş olsun en büyük korkularmdan biri deprem 🥺 Son depremde 1 Ay kendime gelememiştim evde duvarları tutup yürüyordum