Zeynepaseliinannesii Arkadaşlar beyazlar için omo kullanıyordum bıttı israil malı dıye almak istemıyorum stoklamıstım baştaa suan bıttı rinso almayı dusunuyorum kullanıp memnun kalan varmı acaba
Kuzucukhanim1289 Zeynepaseliinannesii rinso kulaniyorum memnun da. Ama malesef oda boykot buna çok dikkat ediyorum bu savaştan sonra herseye çok dikkat ediyoruz. Ama geçen unutup gene rinso almışım sandim ki boykot değil. Ama malesef oda boykot yaa çokta üzüldüm hata 1 2 gün iyade bile düşündüm ama ağır diye götüremedim Ama inşallah bir daha almayacağım daha dikkatli olacağım. Bende burda bekliyim ki öneren iyi bir marka varsa boykot olmayan bende alırım bu bitince…
Gul-42 Zeynepaseliinannesii rinso boykot bende abc aldım ama cıkarmıyor malesef ıstedıgım beyazlık yok
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_289 rinso mor ve yeşil sıvı olan gayet iyi kokusu da güzel yani. Toz olanı bilmiyorum ama sıvı olan çok iyi yani.
livanurvealpinannesi61 Zeynepaseliinannesii rinso mor sıvı olan güzel. Toz olarak da peros ve bingo güzel sadece.