Edanurtas6565 Arkadaşlar bebek bezi olarak ilk prima kullandım sonra sleppy kullandım çok şükür pişik olmadı ama sızdırma yapıyor 5 aylık oğlum başka önere bileceğinjz bebek bezi var mı
zepyaman Edanurtas6565 bizde prima ile basladık ama bize iyi gelmedi şuan slepy kullanıyoruz.İkisi dısında memnun kalınabilecek bir bez yok bence bende çok denedim slepy de kaldık..
Aselinannesii1312 Edanurtas6565 primanın prue serisini deneye bilirsin evy baby deneyebilirsin. Ben evy babyden çok memnunum yumuşacık
Cnprtk Edanurtas6565 bende slepy kullanıodum ancak dedğiniz gibi sızdırıyo. ama minies migrosun bezi acaip memnunum tavsiye ederm
Domino Ben bim in jenny willy kullaniyorum memnunum sizdirma uzun sure acmayinca dolunca yapiyor normal olarak 😃
Muminasaffff Edanurtas6565 Domino zepyaman Cnprtk gezgin_anne Edanurtas6565 Edanurtas6565 Edanurtas6565 Sasah1441 Domino Melek1997 Melek1997 Derin_24 prima kullandım pisik yaptı slepy kulandım oda şimdi migros minies kuallaniom harika ötesi fiyatı da cook çok uygun 23 tl
Edanurtas6565 Aselinannesii1312 evy baby arkadaşım kullandı sızdırdı dedi acaba çok mu fazla bekletmiş
masaleren Bende molfıx kullanıyordum lastıklerı hep iz yapıyor kıpkırmızı oluyor çocuğun bacakları minies yorumlarda memnun kalan cok okudum bende ona basladım bgn bakalım
Domino Edanurtas6565 bi dene istersen ben iki oglum da da onu kullandim. Hic sikayet im olmadi ama eskiden birqz daha kalin di bezi simdi biraz inceltmisler o kadar daha rahat ama
Sasah1441 Edanurtas6565 bende tam tersi slepyy ile başladık prima ile yol aldık gidiyoruz 😁 ve molfix de denedik kesinlikle prima en iyisi ben sürekli takip ediyorum intte uygun fiyata alıyorum bazen slepyy den daha ucuza bile aldığım oluyor prima yı ❤️🌼
Edanurtas6565 Domino ince yada kalın olması önemli değil prima çok ince ama boncuğu fazla kalın olanlarda var boncuğu çok az her yerden sızıyor
Melek1997 Edanurtas6565 valla ben gece 12 de bağlıyorum öğlen on ikiye kadar bile durduğu oluyor numarasını doğru alıyorsanız sızdırmaz bence
Domino Muminasaffff bimin de 26.50. Kac adet var icinde ben 4 numara kullaniyorum biminkini icinde 42 adet var
laura_ Muminasaffff aynen molfix ile başlayıp 3 4 bez denememle miniestesabit kıldım ekonomik ve harika bi bez tavsiye ederim