mervee345 Kızlar siz olsanız yaptırırmısınız benim dişlerimin çoğu işlemli olacak 199.450 tl tutuyor özel klinik 🤦🏻♀️
OptimusPrime mervee345 Bir kaç yerden daha fiyat alırdım. Dışı hayattaki en önemli şey. Yapılması gerekiyorsa yapılır.
Deletedmom_115 mervee345 arkadaşımın annesi 4 yıl önce hepsini 40 bine yaptırdı hemde batman gibi bir yerde. Bence 200 çok değil çünkü diş çok çok çok önemli
Dmt-01 mervee345 hangi işlemler yapılacak ve bu ücret ödendikten sonra diş probleminiz kalmicaksa yaptırın.Benim de yapılacak diş problemlerim var genel anesteziyle yapan biyer buldumda cesaret edip gidip ücret almadım daha
nilazra123 Diş çok pahalı eğer ağrı yapıyorsa sıkıntılıysa tabikide taksitle yaptırırım yaptırıyormuşsun yavaş yavaş
mervee345 nilazra123 evet sıkıntılı ama çok uçuk fiyat ya bu zamanda 200 çok değil mi sadece eşim çalışıyor ben bebiş var diye bıraktım
kytx 5 sene önce 8.000 yaptrmştm ucmus diş fiytlaro ama saglk dha önemli benmde dişlerm cok kötü durumdaydı hamilelkte vs kırıldı gülemiyordm bile düzgn smdi rahatladm cok iükür
mervee345 kytx bende pandemide yaptırdım üstleri ama o kadar kötü yaptılar ki artık kullanamıyorum şuan bir implant 8 bin
mervee345 Deletedmom_115 bilemiyorum ya İstanbul’da oturuyorum implantları orada yaptırıp dolgu çekim vs özele mi gitsem diye düşünüyorum
nilazra123 mervee345 ben hemen hafta 2 kanal tedavisine 8 bin verdim hepini yaptırmak için banada yüksek fiyat çıktınoyğzren yavaş yavaş yaptırıyorum önce ağrı yapanları sizin kaplama falan mı olacak ben kaplama 300 bin fiyat aldın
kytx mervee345 evet hersey pahalı malsf doktor cok önemli benm kaplama komple ama cokcok memnun kaldm arada bwzen kendmı zorlarsam yemek yerken vs bazen arka tarf düşüyor cok nadir ama onun dışında memnunym
egekulk mervee345 implant mı yoksa dolgu falan mı implantsa komple diş normal de diğer türlü çok geldi sanki
mervee345 egekulk aşkım 6 tane implant 18 tane zirkon kaplama olacak gerisi dolgu çekim kanal tedavisi bu arada implant tanesi 8 zirkon tanesi 6-5 değişiyor
mervee345 uykusersemi maalesef 😂😂 implant 8 Zirkon 6-5 değişiyor Diş çekimi 1500 Kanal tedavisi 2500 Diş temizliği 1500
Dilaylaa mervee345 gayet normal fiyat şimdi yaptırın ilerde daha pahalı daha çok işlem yaptırmanız gerekir
kytx mervee345 istanbul 500 evler ata diş polikinlgi özel gayet temiz yer tanıdıgmz var orada onun sayesnde bır tık indrmli yaptm ama cok memnunm