deleted20517 uykusuzanne__ Allah rızası için biri yemek yapıp beni çağırmasını bekliyorum,bu sıcakta burnumu bile oynatmaya halim yok😅
Deletedmom_115 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben paketli hazır bamya almıştım ilk kez böyle yapcam taktik var mı kız 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Deletedmom_115 taktik maktik yok bam bam bam 🔫 😂 Nefis yemek tarifleri var aşkom ordan yaptım. Bende öncesinde 1kere yaptım galiba, hiç hatırlamıyorum 🤷🏼♀️
Deletedmom_115 uykusuzanne__ tavuklu mantarlı kremalı makarna, yanına da Allah ne verdiyse daha bulamadım 😂
Balkizlarim uykusuzanne__ Allah razı olsun Allah hepimizin niyetlerini kabul etsin 🤍🤲🌼 sizede afiyet olsun 🌻🌱
Balkizlarim NeclaLeylaCeydaOhnealaneala meyhane pilavı olur , pirinç pilavı olur diğer türlü de makarna isterseniz fırın makarna olur yoğurtlu mezeler olur 🌸🫠
farelikoyunkavalcisi uykusuzanne__ taze fasülye pilav cacık karpuz yeter bu sıcakta 😅 minik oğluma da mercimek çorbası yapacağım kıymalı❤️
karakizika1704 uykusuzanne__ Kabak kavurmasi Sarimsakli yogurt Lavaş Uydurmasyon kedi dilli kahveli muhallebi