uykusuzanne__ Akşama ne yemek yapacaksınız bakalım 😂 Benim düşüncem şimdilik değişmezse Kemik haşlama Pilav Kavun Yaş pasta
Minikbiiranne uykusuzanne__ yoktu menün Bana şuan fikir oldu teşekkür ederim 😂 kemik haşlamayı nasıl yapıyorsun 💓
Balkizlarim uykusuzanne__ etli bamya , domates soslu makarna soğan söğüş 🌸☺️ ve aşure yapıcam bugün inşallah ✨💞
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Balkizlarim bende etsiz bamya yaptım, yanına ne gider fln diye düşünüyordum. Bnde mi makarna yapsam, yada başka ne gider bamyanın yanına ki🤔
uykusuzanne__ Balkizlarim afiyet olsun Allah kabul etsin aşurenizi de bende yaptım bir kaç gün önce 😊
Aseldurumom_ Balkizlarim kız afedersin bi sümüklü bamyanin bile kilosu olmus 260 tl ne pisirecez her gun her gun😂😂😂
mutluanned Yemek yapmayacağım galiba çok sıcak eşim de hiç bir şey yemiyor🥵 Karpuz peynir atıştırırız 🫠
Deletedmom_115 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben paketli hazır bamya almıştım ilk kez böyle yapcam taktik var mı kız 😂
Balkizlarim NeclaLeylaCeydaOhnealaneala meyhane pilavı olur , pirinç pilavı olur diğer türlü de makarna isterseniz fırın makarna olur yoğurtlu mezeler olur 🌸🫠
bebelideli uykusuzanne__ Soğuk çorba Çıtır tavuk parçaları Mantarlı spagetti Salata karpuz Bebeyle ortak menü
CaninannesiCemre uykusuzanne__ Taze fasulye yapacağım kıymalı Oğlum için de çorba yapayım diyorum insann illa ki günlük çorba içsin istiyor tabi içerse 🥴 Yanına ne yapsam taze fasulyenin karar veremedim Cacık bir de belki salata
uykusuzanne__ CaninannesiCemre benim iki tane çocuğum var ikisi de ağzına sürmüyor çorba o yüzden yapmıyorum bende
fatihunal uykusuzanne__ Et kavurma Pirinç pilavı Salata Diyette olduğum için evde bir süre tatlı yapmayacağım 😂🌸
Balkizlarim uykusuzanne__ Allah razı olsun Allah hepimizin niyetlerini kabul etsin 🤍🤲🌼 sizede afiyet olsun 🌻🌱
papatya__ uykusuzanne__ dolapta kabak vardı dereotlu sarımsaklı kabak yemeği salçalı makarna ve cacık yaptım 🥰afiyet olsun bu arada