Domino TugbaEymn05 masallah paşaya. Isilik gibi duruyor cok terletmeyin ilik su ile yika ve yumusak pamuklu bi bez ile durula losyon krem kullanma yuzune falan. Uyurken de cok ortme gecer insallah
Sdfcn TugbaEymn05 aynı benim kızımında böyle bugün neler yediniz yada bu ara sık ne tüketiyorsanız alerjisi olmalı
zeynep_yze TugbaEymn05 benim oglumun süt ve süt ürünlerine alerjisi var suan diyetteyim ama yediğim zamanlarda emzirirken sutun değdiği yerler boyle kızarıyor hafif kabariyordu
Zeymir TugbaEymn05 benimde kizimin bacaklarinda kirmizi potur dokuntuler vardi doktor alerjik olabilir camasir detaejani yapabilir falan demisti
Sdfcn TugbaEymn05 ben çiğ domates tüketince dediğiniz gibi , yüzünde Kırmızı egZma oluyor doktorumuz krem verdi geçti ama domates her yediğimde oluyor😅
Ceren0109 Sdfcn benım bebegım de 2 aylık olucak insallah bizde de egzama vardı megersem yumurtadan mis yumurta tukettıgım de vucudu kırmızı benekler cıkıyor ay bırdaha asla yemeeem 😂
Domino TugbaEymn05 mesela farkli bisey verdiginde 3 4 gun bekle alerjisi var mi diye test et sonra tekrar ver tekrar 3 4 gun bekle.
Domino Bu arada alerji olunca kakasinda farklilik huzursuzluk da oluyor. Ates de olur bazen. Bunlara da dikkat ediniz. Benim oglum un af edersin kakasi sariydi altin sarisi resmen ona da dikkat et.😕
Ceren0109 TugbaEymn05 inşallah bulursunuz ya gun ıcınde ne yedırdınız aceba vallahı alerji isleri felan cok zor Rabbım yardımcımız olsun dermansız dert vermesin
Domino TugbaEymn05 tamam canim o zaman serin tut krem vs surme bi sure terletmemeye calis yuzunu elini sık sık yika ve pamuklu bi bez ile durula gecer ins. Uzun sure gecmezse doktora gotur. Dedigim gibi salgik var mecbur kalmadikca hastaneye gitmeyiz insallah😞
Domino TugbaEymn05 alerji sadece farkli bisey yedirmekle de olmuyor bence ayni seyi cok yyiyince de oluyor. Oglum tahin pekmez az yiyince bisi olmuyor ama az fazla yesin hemen alerji oluyor tatli turu seyler de de. Az ve oz yedirmek lazim
CZB TugbaEymn05 neyle örtüyorsunuz battaniyesi nasıl yada çarşafı falan pamuk mu peluş şeyler varsa yapabilir